Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Амди Бајрам нека биде
..
Ами, министер за образование знаеме кој ќе биде?
Треба министер кој ќе ги имплементира промените кои овој ги започна. Многу е тешко на 60 годишен судија да му кажеш да применува е-систем, а он уште на машина на пишување пишува. Или пак на судија кој не сака одговорност и прави пресуди за Апелација да пресуди или да му каже како. Судството е навистина комплицирано. Мислам дека никогаш не се ни работело на него, па сега судиите облегнати и самобендисани не применуваат ништо, нели они се третата независна власт. Знам дека кога Мери беше министер, 4 години чекав на едно глупо решение кое требаше да ми смени многу во животот. Мислам дека Маневски даде иницијативност, но судиите се тешки на промени.
Точно. Лошото е што повеќето луѓе заклучоците ги носат од медиумите како што ќе им кажат, а не реално. Јас можам да кажам дека со 4-годишното мое работно искуство во тоа поле, полош министер од него не може да има! А и не дека ќе смени нешто следниот..Какви промени какви глупости и кај Маневски чекаат луѓето решение живот што ќе им промени 4 години се песна тоа ти си дел од експедитивно решение.
Едноставно не знам зошто не разберете не е важно кој е министер, системот е направен да го дупи малиот човек и тоа е.
А моето искуство со претходната, беше катасртофа!!! Министер(слуга на народот во превод) кажала дека нема време да се занимава со мали работи! А за мене тоа беше многу битно, ама нели, не сум министерка па сум мала работаТочно. Лошото е што повеќето луѓе заклучоците ги носат од медиумите како што ќе им кажат, а не реално. Јас можам да кажам дека со 4-годишното мое работно искуство во тоа поле, полош министер од него не може да има! А и не дека ќе смени нешто следниот..
А јас не знам каде виде дека воопшто ја спомнав а не па уште и да ја фалам. А ниту па те посочив тебе за нешто, ама мувата си зуи..А моето искуство со претходната, беше катасртофа!!! Министер(слуга на народот во превод) кажала дека нема време да се занимава со мали работи! А за мене тоа беше многу битно, ама нели, не сум министерка па сум мала работа
Инаку, медиумите одмна не ги следам. Заклучок донесувам со моето искуство со институциите.
А моето искуство со претходната, беше катасртофа!!! Министер(слуга на народот во превод)