Како да инсталирам драјвери за WiFi картичката ?

• Креатор на темата Креатор на темата FeliXxX
  • Време на започнување Време на започнување

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Локација
Штип
Кога ке ја вклучам вифи картичката во пц...виндоусот автоматски ми наога драјвери(виндоус 7) оние што се виндоус дефулт драјверс....и можам да ја користам ми фака вифи...но кога сакам да ја отворам преку друг програм не ја препознава..како да инсталирам драјвери ?
--- надополнето: Jun 16, 2011 2:50 PM ---
Кога ке ја вклучам вифи картичката во пц...виндоусот автоматски ми наога драјвери(виндоус 7) оние што се виндоус дефулт драјверс....и можам да ја користам ми фака вифи...но кога сакам да ја отворам преку друг програм не ја препознава..како да инсталирам драјвери ?
коа пробам ем преку девајс менагер или упдате дривер нејке...ми вика дека веке има инсталирано

Преку кој друг програм пробуваш да ја отвориш, и зошто пробуваш преку друг да ја отвориш?
И секако, каква WiFi картичка имаш?

Преку кој друг програм пробуваш да ја отвориш, и зошто пробуваш преку друг да ја отвориш?
И секако, каква WiFi картичка имаш?
Aircrack 2.1...Airodump 2.1 :)
http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WN650G
и ова не ми е само за вифи картичката...и со џоистикот и воланот за пц исто ми прае не ми дава драјвери да се инсталират ...

човек јас ги симнам ама неможам да ги инсталирам...коа ке ја вклучам вифи картичката одма работе без да инсталирам драјвери тие шо ес виндоус дефулт дриверс...а ако одам упдате дриверс пак нејке пишува дека вие што ги имам ми се најдобри...а со вие драјвери не работе на аиркрак :)

човек јас ги симнам ама неможам да ги инсталирам...коа ке ја вклучам вифи картичката одма работе без да инсталирам драјвери тие шо ес виндоус дефулт дриверс...а ако одам упдате дриверс пак нејке пишува дека вие што ги имам ми се најдобри...а со вие драјвери не работе на аиркрак :)
A што ќе ти е aircrack. Пробај со backtrack 3 чим сакаш да хакнеш мрежата на комшиите.

Не ни треба да инсталираш. Live CD :) Поголеми ти се шансите да успееш со backtrack него windows посебно седмица.
xp rullz...не планирам да инсталирам линукс а знам како е ...backtrack работе со сите вифи модеми а аирцрацк само со реалтек атхерос...затоа ми треба чаре нов сум со седмицата уште не сум го сфанал ..а со хр имам пробивано и иде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom