Summer Scream Festival 31.07.2011 @ Плажа Парк Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата StormRage
  • Време на започнување Време на започнување
S

StormRage

Гостин
http://www.facebook.com/event.php?eid=135124369899040
прочитав на евентов овдека
- PRLJAVO KAZALISTE
- DIVLJE JAGODE
- EKV (tribute band)
- MORAL
- MNOGU DRUGI (naskoro ke dobiete informacija)
VLEZNICITE VO PRETPRODAZBA MOZETE DA SE NABAVAT OD 15 JUNI:

TOBACCO TOGETHER SAONITE NIZ CELA MAKEDONIJA
JUGOTON
CVEKARA ROZE VERO 2

CENA NA VLEZNICI:

15 JUNI - 30 JUNI: 500 DENARI
01 JULI - 19 JULI: 600 DENARI
20 JULI - 31 JULI: 700 DENARI
VIP KARTI: 1200 DENARI
NA VRATA: 800 DENARI

сеа... не сум некој фан на дивље јагоде, малу би отишол за Казалиште ама сепак е далеку подобро од сека на пивофест :D

Морал бе хахахаа мора сегде да ги ставаат:ROFLMAO:

За последен пат пат (оваа година) во Македонија, специјално за сите југоносталгичари...(n)

Сите овие да се удает в езеро.Во името на добрата и квалитетна музика и неовците,АМИН!

Браво, пак ке одам и што, ако не ви се оде не идајте.

Дивлје Јагоде 2 пат се во Македонија, еднашка на Скрим во Скопје и сега, двапати, а не тропајте ДО КОГА вакви бендови.
Не правам муабет за Казалиште, знам дека се доаѓале повеќе пати така да.

Морал, само се брукаат.

ЕКВ - оваа година ќе ги слушнам во живо. :Р

ЕКВ - оваа година ќе ги слушнам во живо. :Р

Трибјут бендот , у живо :) . Не ми се свиѓаат лично (не ЕКВ , на ЕКВ свршавам , за бендов де , што прави каври) .

Иначе нема да одам со сигурност.
а) Охрид
б)Прекукур од фосилски Ју-рокери.

И сеуште неможам да сфатам како не здосадија едни исти песни со едни исти бендови, 10 години и кусур веќе.

И сеуште неможам да сфатам како не здосадија едни исти песни со едни исти бендови, 10 години и кусур веќе.
овие се познати зато ги носат, исто и шанса за некој ко мене или некој кој не бил во можност да оди до скопје на секој секаков некаков ебан концерт да ги види... знам исто те исто вртат ама јас никогаш ниту казалиште ниту дивље јагоде не сум ги слушал во живо... јагодиве не ги обожавам ич ама посекако ќе сум таму... то е... и ко шо реков горе, далеку поубав избор од сека на пивофест...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom