Kaspersky 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.116
Поени од реакции
1.401
Локација
Скопје
Касперски денеска ја објави својата најнова верзија од антивирусниот пакет Касперски 2012 кој доаѓа во две варијанти.Станува збор за високо квалитетна заштита од секаков вид на интернет закани.Оваа верзија е подобрена со комплетно редизајниран интерфејс.Исто така голем акцент е ставен на таканаречената хибридна заштита што претставува на комбинација од cloud based заштита и мали фреквентни надградби на вирусните дефиниции што ќе гарантираат безкомпромисна заштита.Освен тоа има и голем број други подобрувања кои се добредојдени.

kis_2012_main_window.jpg

Линк

50 евра тоа е многу кога може да се купи BitDefender Total sec. за околу 900 денари и башка исти курац со касперски;)

Аваст е без пари. Не ти треба ни касперски ни битдефендер, ни панда...

Comodo premium исто за без пари ...

Ќе го пробам, ако не го јади целото PC

Којзнае дали на Касперски2012 ќе работи "trial reseter" програмчето .
На Касперски Антивирус2011 работи беспрекорно :sneaky:

Mомци да ви каже чичо нешто, или купете си сериал, оргинален за Касперски, или Нортон (уште подобро) со кракови не се замарајте, ако не ви се дава пари постојат Аvast & Comodo, (одични бесплатни антивируси) каде е логиката од користење на антивирус со крак? :rolleyes:

50 евра тоа е многу кога може да се купи BitDefender Total sec. за околу 900 денари и башка исти курац со касперски;)
Bitdefender е далку во споредба со Kaspersky.

Иначе KIS 2012 е подобар од KIS 2011, помалце го успорува системот а заштитата е горе доле иста...

Bitdefender е далку во споредба со Kaspersky.

Иначе KIS 2012 е подобар од KIS 2011, помалце го успорува системот а заштитата е горе доле иста...

Хм ќе го имам на ум да купам до година KIS 2012 ако е ненормален скап тогаш подобро некое безплатен Антивирус можеби MSE ?!?:cautious:

Хм ќе го имам на ум да купам до година KIS 2012 ако е ненормален скап тогаш подобро некое безплатен Антивирус можеби MSE ?!?:cautious:

Avast или Comodo, Kaspersky под 2000 денари не го наоѓаш за 1 компјутер и тоа :)

Јас го користам скоро две недели со бета клуч 90 дена, ама гледам дека е како финалната верзија 12.0.0.374 ваљда истата е со неа, добар е не јаде многу ресурси, шо читав има ногу подобрувања у споредба со 2011и конечно url advisor за Chrome, само ме заебава тај облако не сака да се конектира. Ако може рачно да се ресетира преку регистрите како шо беше кај 2010 арно ако не ќе мора да го менувам за некој друг за жал, ама скисна ми веќе да тражам клучови. :)

Ете ви на замунда триал ресетер..

Баш поише ми го успорува цел компјутер.KIS 7 беше последниот добар касперски.Сите навака, се срање.Овој најновиот цел стартап и палење на програми/игри го успорува цело време.Ај првиот пат, да го запамти програмот.Али секој пат кога палам?не фала, назад на MSE.

Avast или Comodo, Kaspersky под 2000 денари не го наоѓаш за 1 компјутер и тоа :)

мислам дека е 1200ден Касперски интернет секјурити 2011 и па белки ќе биде исто и за 2012 шо знам ако преживееме:) :)

Иначе и јас не ја разбирам логиката “Кракуван Анти-Вирус“. А ако сакате ем квалитетно ем без пари имате тука. Нема да морате да користите триал ресетери, кракови или слично. Касперски РУЛЗ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom