ТОМИ ХИЛФИГЕР И ЛАКОСТЕ - ПРОДАВНИЦА ВО ШУТКА?

• Креатор на темата Креатор на темата Imperator
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 март 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Слушнав за ова од многу луѓе само незнам точно кај се наоѓа. Иначе за ефтино имало фини парчиња.
Ако некој има искуство или знае каде е нека пише.

lol
сигурно се "оригинал "

вчера на радио слободна европа слушав дека ако нешто се копира...тогаш стварно вреди :)
тешко дека се оригинал

Гарант има и Версаче и Д&Г ориЏинал.

Странски инвестиции, ги донел лично Амди Бајрам :)

102 %......Амди a.k.a Coca Cola :D

Амди отворил продавница :D

Да да јас имам искуство. Денеска бев у бутикот Лакосте у Шутка и за 500 ден. земав 3 маици и гратис ми дадоа 2 пара чорапи,луѓе жива вистина и на А1 денеска пуштија реклама,можда мене не ми верувате ама на А1???? :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

Да да јас имам искуство. Денеска бев у бутикот Лакосте у Шутка и за 500 ден. земав 3 маици и гратис ми дадоа 2 пара чорапи,луѓе жива вистина и на А1 денеска пуштија реклама,можда мене не ми верувате ама на А1???? :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:
повеќе ти верувам тебе отколку на ЧКЉ-98
а оригинал роба или фушарска...?

Ali G напиша:
повеќе ти верувам тебе отколку на ЧКЉ-98
а оригинал роба или фушарска...?
Братми, орГинал 102,5%
Не бе братми да не се лажуваме срамота е, не сум бил у бутикот у Шутка:)

Јас лани купив маици ЛаКосте , мислам дека беа 10 евра парче, на нив внатре пишуваше made in france и беа прилично квалитетни, сеуште ги имам не се избледеа, и изгледаат како да се оригинал. Сега дали се нешто чкартни па не се приметува, или можеби се second hand купени од негде немам поим. Мене ми вршат работа.

Едновремено имаше блог на блог.ком.мк кој „сомнително“ го снема каде што пишуваше колку и што е „прибрано“ од камиони-доставувачи. Возачите , најчесто роми , си прибираа 1 пакет кој понатака ќе се најде на шутка по поволна цена.
Така да , не ме чуди да се „орѓинал“ . Има пријател купено од таму TH џемпер и се осеќа и на рака дека квалитетот е на место . Или се ептен одлични копии или си прибираат роба од камиони .

Јас лани купив маици ЛаКосте , мислам дека беа 10 евра парче, на нив внатре пишуваше made in france и беа прилично квалитетни, сеуште ги имам не се избледеа, и изгледаат како да се оригинал. Сега дали се нешто чкартни па не се приметува, или можеби се second hand купени од негде немам поим. Мене ми вршат работа.

Лакосте продава со етикета и без етикета нивна, единствената разлика е во цената. А има и доста добри копии на Лакосте истиот материјал што се користи во оригиналот на дизајнот го користат и копирачите. Не е вселенска технологија.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom