T
Tetro
Гостин
Ма́стер и Маргари́та почнав да ја гледам еднаш, ама баталив. Ова лето морам да ја догледам.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма́стер и Маргари́та почнав да ја гледам еднаш, ама баталив. Ова лето морам да ја догледам.![]()
http://www.imdb.com/title/tt0403645/Пред некој ден го гледав `Опсада` се работи за војната каде германците ја губат битката во Сталинград прекрасен филм само штета што и русите и германците зборуваат на англиски па шмекот не е целосен.
Препорачајте некој руски филм со слична содрзина прекрасни се.
![]()
Пред некој ден го гледав `Опсада` се работи за војната каде германците ја губат битката во Сталинград прекрасен филм само штета што и русите и германците зборуваат на англиски па шмекот не е целосен.
Препорачајте некој руски филм со слична содрзина прекрасни се.
![]()
9 рота и Наша Russia - јајца судьбы?
некаде со превод?
Достоевскиј (2011)
![]()
Се работи за серијал од 7 епизоди од рускиот режисер Владимир Хотиненко, не можев да најдам дури ни англиски превод, а руски не разбирам.
Значи барам превод. Ако знае некој руски и ако има слободно време да го преведе серијалов, или пак да најде превод на англиски, хрватски, бугарски или српски па ќе го преведам јас.