Брак набрзинка

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора да значи дека таквиот брак нема да успее..
Ама сепак тоа е брак на ризик.. не можеш да знаеш каков е некој .. за толку краток временски период па и на крај маж да ти биде.. ама никогаш не се знае:))
Пресудна е љубовта во таквите бракови :wink: :P

Na eden covek mu se uci karakterot cel zivot.A pak zamisli odis so deckoto ti pet godini vleguvas vo brak a toj Peder(nisto protiv pederite)ama znaes kako e kaj nas pusti sram...ima mnogu takvi poradi semejstvoto ili okolinata se zenat a vsusnost toj tezok peder.Se e riziko nekoj gubi nekoj dobiva pa i brakot isto taka :wink:

Jas kolku shto citam i svajkam tuka se zboruva za BRAKOT voopshto a ne za odredeni primeri za odredeni parovi koishto imale srejka i bez da se poznavaat... mnogu mi e milo za niv.... no.... brakot pretstavuva edna institucija.... za nekoi sveta... za nekoi moralna.... za nekoi nametnata... i tnt.... no za site prestavuva eden golem chekor napred....samiot poim deka so stapuvanje vo brak se odlucuvash za taa lichnost da bide tvojot ZIVOTEN SOPATNIK... vo dobro i losho.... i tnt.... ukavuza na faktot deka nema mesto za dvoumenje.... ne e rabota ako sednesh makar i na pola sekunda i se zamislish dali ste ja donele pravata odluka... dali taa lichnost e TAA (the one).

Moe lichno mislenje e: Vo zivotot moze mnogu raboti da se napravat nabrzina.... no nikako nabrzina da se stapi vo BRAK.

Јас го имам прифатено тој ризик и немам зажалено ниту 0.0000000001% во ниту еден момент. Добро, не баш за 10тина дена ама пак набрзина. И пак да се најдам во истата ситуација со истиот човек, без размислување исто би постапила. Фала му на Бога, среќна сум и заљубена ко никад до сега. :love1:

Coldheart напиша:
Јас го имам прифатено тој ризик и немам зажалено ниту 0.0000000001% во ниту еден момент. Добро, не баш за 10тина дена ама пак набрзина. И пак да се најдам во истата ситуација со истиот човек, без размислување исто би постапила. Фала му на Бога, среќна сум и заљубена ко никад до сега. :love1:
Aha eve uste eden dokaz.istoto e i so mene i pak da se vratam pred 9 god. i pak ke go napravam istiot cekor :wink: Ako e covekot kako sto treba ljubovta e tuka za vcas. :love1:

Како и да е, "автомобилите" може да се променат, нели?

Мистичен напиша:
Е сега ми е јасно! Човеците ваши гарант кукаат од вас на други форуми! :))

А што мислиш зашто они шетаат по форуми? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StenmarC напиша:
Мистичен напиша:

А што мислиш зашто они шетаат по форуми? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :D :D A ti od iskustvo da ne zboris :wink:

natasa напиша:
StenmarC напиша:
Мистичен напиша:

:D :D :D A ti od iskustvo da ne zboris :wink:

Што дали ја барам жена ми на форум да не кука, или да не ме бара жена ми по форуми ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:P

Мистичен напиша:
Жена ми гарант е воајер на форумов! :)
Чита и ме демне! :)
i te cheka da napravish nekoj kiks i posle kje igra sat'rot :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom