Омраза како афродизијак

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
Дали ви се случило да имате случаен секс по игра на случајноста со личност која до тогаш сте ја мрзеле од дно на душа (се разбира дека ви била привлечна физички)?

Искуствата на тие што им се случило ова говорат дека тогаш "паѓа" најдобар и најстрастен секс.
Ви се случило? Можете да си замислите како би било?

Ау интересно ... но не ми се случило :( А ако замислам сигурно паѓа добар секс :lol: :P

Мене ми се случило, само во младоста додека не бев уште толку уходан "бушон"! ;)
Гнев, комбиниран со страст и канализиран во експлозивен оргазам и убаини! :)

Човек кој е предмет на мојата омраза (а такви сеа за сеа нема, фала богу) може само да наебе од ладно или огнено оружје или директно да му каснам од срцето. Тоа би било отприлика све од сексот.

Мене ме мразат, и можат пенисот да ми го папаат.
Што сум ја крив за тоа што се случува во една врска?
Ма за се тоа криви се озонските дупки.
И после мене ме мразат, а бе ај, бош филозофии.
И да, не се заебавам. У последно време, две цури онака грдно ме мразат, а да ги праша човек зашо абер да ти немаат да кажат.
Јебано!

уф

Има некои добри цури што ги мразам.. ама би ги опашал и те како :wink:

Можам да замислам, онака агресивно, шамари, кубење, гребење.. хухухууу.. Цецо мори :D :D :D

Ја мнозинството цурици шо сум ги "дуздисал" пред да бидат "дуздисани" ме мразеле. Значи затоа биле толку страсни, иии глуп, тек сеа ми текна! :(

Од цурите, најмногу те мразат тие што не можат да те имаат дали заради тоа што имаш друга цура или што едноставно не ја ебеш ни два посто. :lol:

mene ova mi se sluchi vchera otkako so edna osoba se oteravme u PM a i prethodno chustvuvam omraza kon nea vecherta se najdovme i padna dobar seks ispolnet so mnogu energija i silen orgazam. neznam ni samiot od kade dojde seta taa energija no znam deka mozhev da pravam sho sakam a pritoa da ne mu ja mislam deka nema da izdrzham, seto ova e edno novo i dobro iskustvo za mene :)

Па искрајно не би имал сеx со некоја што ја мрзам зашто сепак кога ќе кажам мрзам некој ма во никој случај не би сакал да имам односи со нејзе абе нејќам да ја видам а камо да имам односи со нејзе нема шанси

еј мислам дека ако би имал со некоја таква ќе биде бајаги агресивно и лудо :):):)

Ха да, и тоа е прекрасно и чудно, но во никој случај не е агресивно, повеќе е возбудувачко.

Кога мразам - мразам

Кога љубам - љубам

Кај мене се е црно-бело ... нема сиво .... омразата не ми била афродизијак туку поголема причина за раскинување

Омразата е пресилна анти-мотивација, меѓутоа лошата проценка и арогантното однесување имале место па дури и антипатичноста потоа знаела да прерасне и во љубовни чувства, а уживањето во сексот е дуплирано поради простиот факт дека “кучкава“ јадеше гомна за мене претходно па сега време за наплата и најчесто откако безмилосно ќе ја растуриш почнува да се фасцинира и да се заљубува во истиот човек што претходно го исмејувала и потценувала.

Животот има чудни патишта, затоа помалце јадете гомна :)

Праи ќеиф, како не бе... онака долго време си и го собирал и ти се укажува прилика да ја опалиш... ама да ја опалиш гадно... шо би рекле селјаците да ја еб** и да ја тепаш истовремено заслужува хахахаха :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom