Прилепскиoт бизнисмен Венко

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
69
Локација
Скопје, Македонија
Веб-сајт
www.fenster.mk
Според балканскиот таблоид Свет, младиот, за двете популарни пејачки Елена Ристевска и Елена Велевска, е подготвен да даде се! Тој воедно и го искористи интервјуто за да ја пласира својата отворена понуда до нив...

Да не бидат љубоморни една на друга, јас со иста мерка ќе направам да станат сосема заодовлни девојки, ветува казановата Венко Чорбевски, кој инаку вонредно студира Италијански јазик во Скопје.

"Мојата слабост се пеачките и новинарките, ама за двете Елени ќе дадам се од себе само да бидам со нив. Преубави се и извонредно секси. Занесен сум по нив, а тие за тоа немаат поима. Додуша со Елена Ристевска вонредно студираме Италијански, а со Елена Велевска делумно се познаваме од некои нејзини "тезги" во нашиот град Прилеп.

Затоа и знам дека Ристевска поодамна има желба да стане сопственичка на некој добар нов автомобил, а Велевска сака луксузно летување на далечниот Маурициус.

Јас можам во тоа да им помогнам, но затоа има еден услов: со мене да бидат во сериозна деловно-љубовна врска, па доколку им одговара нека повелат.

И нека не бидат љубоморни една на друга, затоа што јас со иста мерка ќе ги направам задоволни девојки. Нели, тоа се правилата на игра на секој - успешен и млад Македонски бизнисмен" изјави црномурестиот атлетски развиен Прилепчанец
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
ке се убијам.Што се нема да се пише у она Свет:pos: :pos: :pos: :pos:

Е тоа ти се вика локал-патриот
зелено за Венко:wink::)

закон бе.

ја ке му помогнам да се убије ..

lol.lol. posss

SteF напиша:
закон бе.

ја ке му помогнам да се убије ..

lol.lol. posss

SteF, не зафркавај, ќе треба да одговараш како за човек. :kez:

436053 напиша:
Според балканскиот таблоид Свет, младиот, за двете популарни пејачки Елена Ристевска и Елена Велевска, е подготвен да даде се! Тој воедно и го искористи интервјуто за да ја пласира својата отворена понуда до нив...

Затоа и знам дека Ристевска поодамна има желба да стане сопственичка на некој добар нов автомобил, а Велевска сака луксузно летување на далечниот Маурициус.

Јас можам во тоа да им помогнам, но затоа има еден услов: со мене да бидат во сериозна деловно-љубовна врска, па доколку им одговара нека повелат.

Подготвен да даде СЕ, ама условот му е јак :pos: ....деловна врска....ај што ќе дава СЕ туку и ќе си наплаќа човекот:nesvest:

Како мој сограѓанин јас морам да се ставам во улога на портпарол на големиот атлетски граден бизнис мен Венко.
Венко беше едно обично бек-стрит бој кога одненадеш му се насмеа тетка Fortune ,ама не оваа од форумов туку имагинарната.
неговиот свет се измени со едно обично бинго ливче,250000 марки се слееаја во контото на Венко и неговиот брат Полжаво и одненадеш се се измени и :blabla: :blabla: :blabla: и после нека кажи некој дека парите се отепувачка.
Моето алтер его:
Шо знам комшија ми е прајме едно здраво го мислев као мирно дете глеј сеа тргнал по лов на Елени,а го мислев за папи(имаше долга врска)
не се дрогираше,не пијаше не одеше со апаши последен пат се степа со Белчо Црнио во забаваче не знам шо уште да ве информирам седам утре во вирус ше се пораспрашам и можи и да дознам нешто екслкузив

Добар услов богами...:pos:...Е што се нема да почиташ...И да не бидат љубоморни една на друга... тоа ке биди чисто бизнис релација...на ти го дај ми го...:pos:...:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom