Кој сака да биде Кајгана? (kajgana.com.mk)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.308
Поени од реакции
34.702
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
http://www.kajgana.com.mk/

Ова го приметив пред 3 дена и од тогаш не можам да престанам да се смеам! :icon_lol:

Зар е можно да постојат такви очајници кои сакаат да ги соберат „залутаните“ гости од Кајгана кај нив?

Ајдеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Acid напиша:
http://www.kajgana.com.mk/

Ова го приметив пред 3 дена и од тогаш не можам да престанам да се смеам! :icon_lol:

Зар е можно да постојат такви очајници кои сакаат да ги соберат „залутаните“ гости од Кајгана кај нив?
Подмукло! Срамота!

Ту бе како не ми текна на мене. Ќе го продавав сега :)
Шала на страна-очајно, очајно.

hm...treba da se donese zakon vo ustavo na RM za ova!ova e protivzakonsko..kradenje!

Хмммм...:raz:

sch00lGirL напиша:
Така си рекле и оние што утипкале kajgana.com.mk наместо kajgana.com :icon_lol:

Овие испаднаа најчкарт од сите портали бе, а јас мислев дека се надежни. :lud:

eci^^^ напиша:
hm...treba da se donese zakon vo ustavo na RM za ova!ova e protivzakonsko..kradenje!
Иако не го оправдувам тоа што го направиле, сакам да ти напоменам дека тоа е најлегално и најзаконски извршено. Луѓето си го купиле доменот, си ја хостирале страницата и сега се Кајгана 2. :pos: :pos: :pos:

Јас Точка го сметав после Кајгана за најасален мак портал, ама после ова више не! И вие уше на фудбал турнир ќе ги викате! :))))

А кажи Ејсид се знаеш ти или некој од другиве админи тука, со некои шо ја праат Точка?

Може се работи некоја македонска фирма што има фарма за јајца.

Ништо вака губат многу на кредибилитет, и го губат својот идентитет.
Правилно ќе беше да го откупеа доменот ама да го оставеа празен па ако кајгана е спремна да го купи ондак ок, или што би рекол бизнис со домени , ама ова е глупо од нивна страна, не ја гледам бизнис политиката во тоа што го направиле.
Ова повеќе ми личи на типичен забеган балкански менталитет со други зборови:„Да му умре козата на комшијата”
ДО кога со тој памет до кога, ни мене не ми е јасно.

Ццццц....какви очајни потези прават значи...

Mac)) напиша:
Ццццц....какви очајни потези прават значи...
Патетично и очајно, но премногу итро. Едно 100 пати ме имаат прашано дали беше кајгана ком или кајгана ком мк.

Toa se mizerni raboti koi ne vredat duri ni da se obrnuva vnimanie na niv.

Топка напиша:
Иако не го оправдувам тоа што го направиле, сакам да ти напоменам дека тоа е најлегално и најзаконски извршено. Луѓето си го купиле доменот, си ја хостирале страницата и сега се Кајгана 2. :pos: :pos: :pos:
Никој не збори за легалноста, туку за патетичноста на делото.

Топка напиша:
Патетично и очајно, но премногу итро. Едно 100 пати ме имаат прашано дали беше кајгана ком или кајгана ком мк.
Уште таа „итрина“ да ја насочеа во позитивни нешто како „Албина“, наместо во фејкерски потези... :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom