Повелете Хобисти!

• Креатор на темата Креатор на темата ZOKiPOKi
  • Време на започнување Време на започнување

ZOKiPOKi

Човек од збор!
Член од
25 мај 2006
Мислења
81
Поени од реакции
6
Прво да си се изјаснам дека не сум многу активен на форумов, и чат пат доаѓам да разгледам што и како има... Јас буквално се заболев за сите можни хобиња и работи што може да се направат или извршат ( и добро ми е )

Главен виновник:
www.instructables.com

Можеби сте слушнале, можеби и не... Ама сепак да споделам! :)

Е ова е тоа што го барав а незнаев како да го најдам.Фала друже хобист :pos: одлична страна.За тие што не кликнаа на линкот целиов сајт е за "направи сам" работи за по дома и од секоја област дури и храна.Прво слободно време и ке пробам да направам нешто и ке оставам слика тука некоја.Друже ако имаш нешто направено и ти пушти некоја слика па ке споделуваме на темава проекти наши изработени...Што обично правиш ти, од тие категориите таму?

еј јако :D идев порано на вакви страни у слободно време, за да си напраам нешто хоум мејд и тоа најчесто за велигден и нова година.. ама се некои детски ми се паѓаа! а ретко коа ќе најдев некои добри и ќе ми требаше hot glue gun за нив, а ја неам дома таква силиконска направа XD ама еве сеа ќе видам ако има нешто интересно. фала :D

Хобити мобити, темава диши на апарати. Ајде да ја живнеме.
Креативци, хобисти, од сите краишта на Кајгана, обединете се !! :icon_mrgr:
http://www.recyclart.org/
Сајтов го свртев уздолж и попреку, има зилион разноразни идеи за се и сешто да се направи, дури и од непотребни работи кои ви се шуткаат низ дома.
Ако изработите нешто, споделете да го видиме. Гуд лак!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom