Слабеење со појас

• Креатор на темата Креатор на темата Kristinna.
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 април 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Добив на подарок еден појас за слабеење, и колку што прочитав во упатството наводно кога ќе го ставиш те тера да се потиш, и со тоа ти ги топи мастите од стомакот, нозете, рацете.:uvo: Дали некој од вас има искуство со вакви работи? :vozbud:

ne me smej devojce , edinstven nacin da zagubis kilaza e so cardio trening i pravilna nutricija

Јас имам вакво искуство ама не со слабеење туку со учење.Кога имав многу за учење имав едно посебно шамивче и со него ке ја покриев книгата и ке ја ставев под преница и кога ке се разбудев сабајле знаев се.

Ако сакаш да ослабиш земи спортувај нешто.Ролери, Точак, трчање, имаш вежби на интернет милиони.Немора ни диети некои посебни доволно е здрав живот, здрава исхрана и редовна физичка активност.Остај те тие третмани за слабеење со мачкање со некакви работи по телото, по салони идење, третмани што ти знам какви, апчиња и триста глупости.Ова со појасов ми е најдебилна работа.Не ја бива црногорската кристинчеее, ако сакаш да ти роди нивата ке земеш мотиката и ке копаш, не се ора земјата сама.Само така сте се научиле стави појасот и ке се потиш и ке слабе салото само од себе.

кај мене во теретана тие што сакаат да скинат некое кило и обликуваат стомачни носат појас (гумен за повеке потење и загревање во пределот на појасот), јас сакам да почнам да носам појас ама додека вежбам или на трчање само,дали тоа ке ми помогне за обликување на стомачните ?

Намали масти у исхрана ако сакаш да намалиш масти на тело , намали јаглехидрати ако сакаш да намалиш тежина , зголеми протеини ако сакаш да направиш мускул .
Ако се шо има на топ-шоп беше реално сите ќе имаа коса , свежо искречен стан и стомачни .

Само вежбање и правилна исхрана, внесувај помалку мрсна храна, јади повеќе овошје и зеленчук и физичка активност и ќе има резултати. А ова со појасов е ветер и магла неверувам дека ќе има резултати. По цел ден ленчарење, гледање тв и јадење појасот нема да те доведе до совршена фигура нели се запотиш малку нема фајде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom