Пирсинг студио во Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата Boom Boom Ciao
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
750
Сакам да си ставам пирс на веѓа, ама многумина ми велат да не одам било каде, туку тоа да биде некое добро пирсинг студио. Имало некое пирсинг и тату студио во Скопје (Буњаковец) кое е многу фалено, па дали има исто така добро студио во Прилеп. Фала однапред! ;)

Нема врска, другарми и во кафиќ ако сакаш ќе те бцне :) Ама во Те мора да дојдеш.

Прилеп познавам еден батка. Пеце се вика. Има до сега местено пирсови и на веЈЏи,на папук и на јазик...компликации да имал некој немам слушнато...Еве ти број па слушни се и види шо че ми ти кажи.

075 98 99 94

--- надополнето ---

Прилеп познавам еден батка. Пеце се вика. Има до сега местено пирсови и на веЈЏи,на папук и на јазик...компликации да имал некој немам слушнато...Еве ти број па слушни се и види шо че ми ти кажи.

075 98 99 94

Пирсинг Студио во прилеп НЕМА. Има само аматери што пробуваат да бушат. Не туркам рејтинг на никого, ама додека не отворат СТУДИО со сите нишани, нема да има добар пирсер.
Затоа , ти препорачувам да си дојдиш во битола, во бижутеријата под Хард рок кафичот можиш да си закажиш во секое време, барем знајш дека професионалец ќе те дупи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom