Брич (игра со карти) за ПЦ ?

• Креатор на темата Креатор на темата hitpoint
  • Време на започнување Време на започнување
Реми е тоа со помалце карти.

Само Скопјани за хант, бриџ викаат а:):)

И во Битола :helou:

Тој ХАНТ што го играм јас, се игра со 14 карти. а со 7 се игра макао...

макао со 7 карти? луѓе шо ви е бре.. макао се игра со 6 карти.. аууу ми иде инспирација да отворам една тема во кој град како се вика играта и со колку карти се игра! :) најсериозно...

ја нема оргиналната

работата е што ја нема онаа класична бриџ игра.. гледам дека Bridge Card Game уствари е онаа играна што иде со Windows наречена Hearts :) затоа прашав дали некој знае и може да ја направи играва или пак јас ептен не ја разбирам Hearts :) Гуглав за играва, најдов нешто слично, не се отвараш со 51 и слично туку фрлаш само нешо :/ :/ м? :)

Бриџ, Хант, Реми, Makao.... За која игра беше темава? :D

han ti e so 14 karti, makao so 6 karti ama za na kompjuter gi nemam videno, imam tablanet ako sakas za na pc ...

han ti e so 14 karti, makao so 6 karti ama za na kompjuter gi nemam videno, imam tablanet ako sakas za na pc ...

дааа може и табланет :) ама ептен сакам да ја најдам играва - бриџ, ама баш како што ја играме ние туку а не коа ќе пишам на гугл за бриџ ми дава некои игрици како онаа Hearts со Windows шо иде.. тапа е и не е иста! :/

bridz ili hant e isto so 14 karti
remi e isto samo so 7 karti
a makao nema vrska so ovie dvete :D

И во кавадарци ја викаме Хант тоа е онаа со 14 карти и со 51 (толку мислам беа) се отвараш дрн дрн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom