Интернет на мобилен телефон ?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
М

Мартин`

Гостин
Значи вака едно 10-тина дена ќе бидам надвор од Македонија па ме интересира дали е можно некако на телефонов од ONE (припејд) да активирам интернет ? Ме интересира ако може да ми дадете некој линк како да го средам, и како оди тарифирањето.. поточно ми треба фејсбук тие денови чисто заради комуникација ми треба.

Во хотелот има мрежа за интернет, ама телефонот LG KP500 за жал неможе да фаќа ..

Мобилни технологии е ова. Не интернет и мрежи.

Ако ти треба конкретно само за фејсбук , пробај со она 0.facebook.com . Јас имам од ONE (постпејд) и постојано користам бесплатен фејсбук на телефонот , ама мислам дека истото важи и за припејд. Разгледај го малку тоа , мислам дека ке можи.А ако воопшто немаш интернет на телефонот , види на страната на ONE , има број каде ти даваат инструкции за активацијата.

Имаше бесплатен 0.facebook.com но работава е што надвор од Македонија е веќе roaming а roaming мобилен интернет би требало да биде изгор скапа работа. Можеби помала цена би била доколку земеш припејд картица од локалните оператори во земјата во која што одиш. Види ги цените на Оне, види ги на и на локалните оператори и пресметај што повеќе ти се исплати.

0.facebook.com ми го потроши кредитот
едино да земеш телефон со wifi,ако немаш побарај од некој близок да ти го позајми

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom