Продажба на iPhone ( 2G, 3G, 3GS, 4 ) и iPad

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Мислам дека ваква тема, само за купо/продажба на iPhone нема на форумов :)

инаку, другар мој ( како што напоменав на друго место ) продава iPhone, iPad, iPod ..

Нови, стари, сркшени, здрави :)

you name it!

пс: по порачка, за 3 дена на домашна адреса! ефтини цени.

чисто како пресметка:
да купите iPhone 4 - од Т-мобајл, кошта 29.000 на 2 години договор, со тарифа од 1.900 денари месечно.

значи:

1.900*24=45.600 ( месечните сметки на претпалата за 2 години )
45.600 + 29.000 = 74.000 ( комплет сметките и цената на телефонот ) значи тоа е 1.224 евра ..

за 600 евра можете да имате гланц нов iPhone 4, со 2 години гаранција, и обезбеден сервис! :helou: !!

кој сака е-маил,или контакт број, ПП

--- надополнето ---

е да, заборавив да напоменам:
може и на рати!

Еми ај IPad 2 шо пари е?

А ајпад1, и дали праиш замени, односно сакам Iphone4 за Iphone 3gs со доплата мн јасно (ама со колку?) =)

Дечко заборави да напоменеш дека за претплата од 900 ден вклучено има разговори SMS, MMS и 1 GB интернет, и се наплаќа 26.990.
Значи не е како што викаш, сепак претплата ја користиш за НЕТ и разговор.

позз

Дечко заборави да напоменеш дека за претплата од 900 ден вклучено има разговори SMS, MMS и 1 GB интернет, и се наплаќа 26.990.

позз
Ако би бил дечко личноста што ја отвори темата, би бил геј 100% :)

шо паре ајфон 2G ?

позз

4г или 3гс?
Иначе да, тие пари шо ги спомна во првиот пост не се само дадени пари, туку имаш зборење смс ммс нет

за 600 евра можете да имате гланц нов iPhone 4, со 2 години гаранција, и обезбеден сервис! :helou: !!

Заборави да напоменеш, дека за тие 600 евра ќе добијат дури и пермамент декодиран ај фон кој работи на сите мрежи така?

Само што најверојатно не си веќе со месеци во тек со цените, прошетај по мобилариве низ Скопје :)

не сум дечко, а и не сум геј! таа цена што ја кажав така ми ја кажаа,така ја постирам :)

на кој му одговара, бујрум, кој не - немора! :)

Јас луѓе го користам првиот Iphone еве веќе 2 години и ако ми верувате сум презадоволен.
Го купив во Србија за 7.000 динари. (70 евра) на старо,увезен од Шпанија.
Пре пре презадоволен сум и не го мењам за ниеден Iphone 3gs,4 курци палци.. видете го линков,погледнете спецификации, не е нешто посебно али јас сум презадоволен од него!

http://www.gsmarena.com/apple_iphone-1827.php

Тој што возел југо цел живот, најдобра кола за него е југо :)

Iphone 3gs vo SAD e 50$!

Donesi mi do kraj na Juni 10 komada, kje ti dadam 1200$ za site parcinja.
Kje kjaris so 6kg telefoni celi 700$ nekoi lugje 5 meseci za tie pari rabotat :)
seriozen sum

ako ja odzemes avionskata karta i prestoj za 3 dena = 420$ pak si nekoi 800$ vo kjar, em si se prosetal na moja smetka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom