Parni Valjak во Охрид - 2.8.2011

• Креатор на темата Креатор на темата KraliMarko69
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги сакате Parni Valjak?

• ДА

Гласови: 14 53,8%
  • НЕ

Гласови: 12 46,2%

• Вкупно гласачи
    26
Член од
4 април 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
За големиот македонски празник Илинден, 2-ри Август, Parni Valjak најавија голем концерт во нашиот туристички центар Охрид на стадионот "Биљанини Извори". После тоа што го видовме во Белградската Арена и тоа два пати :) се очекува голем и незаборавен спектакл. Авалон најави и дека со секоја купена карта ќе следува CD од Parni Valjak. Ако сте нивни фанови или имате нешто да кажете во врска со бендот, нивната музика или, што е најважно, нивните сценски настапи, повелете...

Супер. Одам јас сигурно, ама има време до август ехеее :)

хаха, до Август ке цркнаме бре ...
има инфо за цена или такви глупости :)

јас сум од Велес и одам, кој е со мене?

Најмногу ги сакам од екс ју бендовите, плус Охрид е на 60 км, одам 100% . :)

хаха, до Август ке цркнаме бре ...
има инфо за цена или такви глупости :)
Концертот ќе се одржи во организација на Авалон Продукција и агенцијата Харма од Хрватска на стадионот Билјанини Извори. Влезниците ќе бидат во продажба веќе од 3 - ти мај низ цела Македонија преку продажната мрежа на www.kupikartizase.com и тоа по следниве цени
600 денари регуларна цена
800 денари fan pit
ref. www.avalon.com.mk

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ПАРНИИИИИИИИИИИИИ ВАЛЈАААААААААААААААААААААКККККККККККККККККККККККККККККККККККК

Не идам.

On>Немам ништо против ПВ и Аки,ама почнаа да бидат досадни овие екс-ју групи и фаци ,секој 3 месеци се тука.Почнаа на нерви да ми идат.Нот гоинг.

2 теми споени, 18 мислења избришани.
Следните тролувања ќе бидат проследени со картони. Оставете им ја темава на оние кои слушаат ваква музика.

хепа време е да почне високата штедња за парни ваљак и скрим..

Parni%20Valjak%20u%20Beogradu%20%2810%29.jpg

Почна продажбата преку www.kupikartizase.com. Еве прилика да гледате бенд што не бил во Македонија 7 години...

Имаше околу 1000-1500 луѓе според мене... емотивен концерт прилично отидов само да го испоштовам Аки а сепак се чудев дека човеков подобро звучи во живо него на сниманите песни. Прекрасно беше, денар не жалам од тие 600!

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom