Не побрз, него најбрз интернет. РЕШЕНИЕ!

• Креатор на темата Креатор на темата SteF
  • Време на започнување Време на започнување

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
Replika

SteF напиша:
:je: :je: :je: Се најде некој паметен со така повеке кликер и најде решение како до апсолутно најбрз интернет. :je: :je:

Не за друго, тоа било толку е просто : најпоштено си го симнуваш цел интернет на хардиск.

:kez: :kez: :kez:

Epa vidi sega vo poveke razvienite zemji imas internet kako na primer vo kina kadesto sekoj download/upload ti e vo real time ili na naski kazano klikas go imas kako da ti e na hard disk taka da so ova se pobiva tvojata teorema a isto taka e izmislen i opticki kabel koj ke ima prenos na podatoci do terabajti vo sekunda taka da tehnologijava e pred tvojata zamisla... nisto licno :cheeky1:

Хехе....не си нормален Стеф....јас имав една сликица downloading internet....20000 Tb remaining....12354847545 hours remaining...
Аиии оваа била таа...извини линкот не го видов

VIRTUAL напиша:
Epa vidi sega vo poveke razvienite zemji imas tolku razvien internet kako na primer kina kadesto sekoj download ti e vo real time ili na naski kazano klikas go imas kako da ti e na hard disk taka da so ova se pobiva tvojata teorema :star:

причај ми о томе.

samo bez kavgi ziti se..site sme pametni i toa e vistinskata pricina so sme ovdea sobereni!

a za linkov....ja porado bi si ja zadrzala mojava brzina!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom