David Guetta во Охрид, официјално - 01.08.2011

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Му пишав порака на Тончи да ја отвори другата тема, али гледам дека нема абер од тоа најверојатно отиде офлајн, па кога ќе дојде нека ги спои само двете теми. Сепак не било првоаприлска шега.

http://www.avalon.com.mk/NOV/

Ако ова е вистина идем па макар и на една нога!

ejjj super mu bev vo skopje ludnica covece scena fenomenalna nastp isto taka malku zakasna ali nema veza covekot e ...... nemam zborovi ideme sekako

а кога ќе кажат за цената? знам од прилика колку ќе е но сепак да не има некоја празнична цена? :)

нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Човекот е лудница!Ова е траката што ја направил у соба! :drk::party3::ojea:

Зборете шо сакате, нема да се дише на Биљанини извори.Искрено не очекував дека ке дојде 2 пати за 2 години, али ај не се бунам :)

--- надополнето ---

Еве и на клаберсгајд

Нека стои оваа тема. Другата и така ја затеравме на сеир, нека остане заклучена. :)

Дај бе побрзо нека дое крај на светот. I deserve better!

1171.gif

Посебно задоволство ни е да ви го најавиме настанот кој ќе го обележи наредното лето во нашава држава. Човекот кој успеа да стане многу повеќе од DJ, продуцент и композитор и ги урна сите рекорди, човекот чии хитови со Rihanna, Madonna, Kelly Rowland, Estelle, Akon, Fergie... го одбележа 21-виот век, ќе има свое show на 1-ви Август на стадионот "Билјанини Извори" во Охрид !

Очекуваме да биде надминат рекордот на светски open air event во Македонија кој на истото место со 12.000 посетители го направи Lenny Kravitz.

Се гледаме на 1-ви Август во Охрид!

Повеќе детали наскоро!

за Davig Guetta биографија притиснете тука...

Ваша,

Авалон Продукција

--- надополнето ---

asterix27 напиша:
1171.gif

Посебно задоволство ни е да ви го најавиме настанот кој ќе го обележи наредното лето во нашава држава. Човекот кој успеа да стане многу повеќе од DJ, продуцент и композитор и ги урна сите рекорди, човекот чии хитови со Rihanna, Madonna, Kelly Rowland, Estelle, Akon, Fergie... го одбележа 21-виот век, ќе има свое show на 1-ви Август на стадионот "Билјанини Извори" во Охрид !

Очекуваме да биде надминат рекордот на светски open air event во Македонија кој на истото место со 12.000 посетители го направи Lenny Kravitz.

Се гледаме на 1-ви Август во Охрид!

Повеќе детали наскоро!

за Davig Guetta биографија притиснете тука...

Ваша,

Авалон Продукција

Epa neka e so sreka! Mora da se priznae deka ova e eden od najjakite marketinski potezi vo posledno vreme zatoa sto koga se objavi vesta site mislea deka e prvoaprilska sala i koga site se pomiria so toa... BUM, sabajlevo go naogam ova na oficijalniot sajt na avalon. Od marketinska gledna tocka navistina brilijantno. A ako se zeme vo predvid deka na facebook stranava http://www.facebook.com/event.php?eid=200618346625451 za samo 3 dena ima poveke od 4000 atending, navistina sose site gasterbajteri, turisti, srbi, onie sto ostanaa bez karti vo Skopje i slicno, vo Ohrid, realno e na nastanov da ima 15000 luge. Se razbira ako Avalon ne se ispozanese i ne stavi poskapa karta od 1000 denari.

Хм, а кој рече дека е Априлили ова, уше пред први април кружеа некои муабети, па дури на 31-ви март и Бекстејџ на Сител објави официјално. Али како и да е ја не присаствуем... не го обичам типов :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom