Дали Samsung Ch@t 335 или Alcatel OT-807 ?

• Креатор на темата Креатор на темата FeliXxX
  • Време на започнување Време на започнување
И јас бев во истата дилема пред една недела и бев одлучен да го земам алкателот но си реков дека ако го нема на залиха одма го земам самсунгот.За моја среќа алкателот го немаше и го зедов самсунгот , за него дадов 3000 поени и 400 денари.Телофонот е одличен и среќен сум што го немаше алкателот :).Земи го самсунгот во се е подобар а плус можеш да гледаш клипови на јутуб без да симнуваш дополнителен софтвер како што е случајот со алкателот.Ако имаш некои прашања слободно прашај.

Сепак самсунгот е многу поквалитетно изработен и секогаш за Самсунг ќе има резервни делови.
Побарај било каде во светов дури и на интернет батерија за Алкателот?
Или пример тач скрин?
Може и Екран или Маска. Ако најдеш информирај ме...

Сепак самсунгот е многу поквалитетно изработен и секогаш за Самсунг ќе има резервни делови.
Побарај било каде во светов дури и на интернет батерија за Алкателот?
Или пример тач скрин?
Може и Екран или Маска. Ако најдеш информирај ме...
како да му направам апдејт на софтверот на самсунгот,ми прави нешто проблеми

Обрати се на samsungmobile.com

И јас бев во истата дилема пред една недела и бев одлучен да го земам алкателот но си реков дека ако го нема на залиха одма го земам самсунгот.За моја среќа алкателот го немаше и го зедов самсунгот , за него дадов 3000 поени и 400 денари.Телофонот е одличен и среќен сум што го немаше алкателот :).Земи го самсунгот во се е подобар а плус можеш да гледаш клипови на јутуб без да симнуваш дополнителен софтвер како што е случајот со алкателот.Ако имаш некои прашања слободно прашај.

Јас го добив Алкателот гратис од т-мобиле и стоеше неотпакуван со месеци, се согласувам дека е срање. Ама пошто го цркнав мојот телефон, морам да го користам бар некое време. Ме нервира што не можам да гледам ништо на Јутуб, имаш ли на ум апликација која можам да ја инсталирам?
И да, почкарт тач скрин никад не сум имала.

Ja imam Alcatel OT 806 mn e jak drzi baterija eheee ima i wi fi odlicen e za tie pari :)
Пријател уште го имаш алкателот како те служи видов во една тема се распрашуваа за таков алкател па ме пукна филм да земам и јас тачот добро работи?

Пријател уште го имаш алкателот како те служи видов во една тема се распрашуваа за таков алкател па ме пукна филм да земам и јас тачот добро работи?

Ја сум многу задоволен од него, сепак не е нешто нај али ќе речам пак за тие пари е одличен.(y)

Ја сум многу задоволен од него, сепак не е нешто нај али ќе речам пак за тие пари е одличен.(y)
Најбитно ми е тачот дали добро работи еве сега најдов на интернет се јавив година и некој месец бил стар за 2400 ми го дава.Шо викаш ?

Најбитно ми е тачот дали добро работи еве сега најдов на интернет се јавив година и некој месец бил стар за 2400 ми го дава.Шо викаш ?

Па сеа едно другарче зема ист како мојот со претплата 590 месечно и му го дадоа за 0 денари али јас го земав со претплата за 390 ден. и доплатив 1000 денари за него.
Размисли која ти е поубава и поисплатилива варијанта, дали сакаш на ново или настаро иначе толку би одел тел. 2400. али не се разбирам многу од продажби :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom