Кој е филмов?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Може нели и една интересна игра која ќе е конкретно за филмови и затоа нека стои тука, да?:)
Еве како ќе ја играме ...
Пуштете некој филм на BSplayer (на пример), притиснете само "П" на некоја сцена, потоа побарајте ја сликата во фолдерот каде што ви е инсталиран BSplayer-от, ставете ја сликата преку imageshack тука и другите да погодат за кој филм станува збор. Ако не се сети никој од првата слика, може да се стави уште некоја за помош, или мало објаснување ... е па ајде да се пробаме вака кој колку се разбира во филмови.:pishtoldz
Намерно кажав со принтскрин да се сликите, дека ако се стават од некоја страна, сигурно ќе е тоа повеќе позната сцена (барем по интернет повеќе такви се наоѓаат), а и од линкот може да се види филмот, нели? :pipi:
Почнувам со една поедноставна сцена, според која верувам нема да ви е тешко да го погодите филмот ... :)

film3uz.jpg

poima neam koj e filmov na svetov ima milion filma samo znam deka zanrot e akcija ili triler :)

Manga напиша:
poima neam koj e filmov na svetov ima milion filma samo znam deka zanrot e akcija ili triler :)

Ако го имаш гледано лесно ќе ти беше ... најверојатно го немаш па затоа ... ќе чекаме на друг, а за жанрот погоди.:aplauz:Значи ете, дополнителна помош беше тоа.:)

Спајдер, се прават грешки де ... ти го избришав постот дека немаше потреба да стои.
Инаку филмот не е Mission Impossible ... само еден дел има досега, ако ви врши работа муабетов.:kajg:

Mislam deka e Nagotiator

VMRO напиша:
Mislam deka e Nagotiator

I knew it:bip:
Toj e ... ако можеш да се снајдеш (а знам дека да) сега стави некоја сликичка ти ... :je:

nemam nekoi filmovi na disk...ama ke probam ajde....

bscap0017ud.jpg

Koj e filmov ajde da ve vidam....

Znam deka e Jenifer Koneli ovaa ama ne mi teknuva na filmot

И после погодувањето, тој што ке погоди треба да стави друг филм?

Да, но немора да значи ... може и преку ред ... секако потешко оди со погодувањево, нема да се затепаме сигурно :)

п.с. Вмро ... почнав да се нервирам ... дај уште една слика од твојот филм или некаква друга помош!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom