Cornrows фризура

• Креатор на темата Креатор на темата Doc Holliday
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Cornrows002.jpg

што мислите за фризурава?
Си мислев да ми потпорасне косава уште па сакам негде да ја правам така.

Беше модерна у времето на Ален Ајверсон.

Беше модерна у времето на Ален Ајверсон.
Секој втор црнец у америка ја носи и ден денес.Ако не втор тогаш секој трет или четврт.Едно другарче ја правеше така порано, интересно стварно ама не му стои на секого...

Секој втор црнец у америка ја носи и ден денес.Ако не втор тогаш секој трет или четврт.Едно другарче ја правеше така порано, интересно стварно ама не му стои на секого...
Е ние црнци у америка сме.

Е ние црнци у америка сме.
Хаххха, добро де кај нас послабо такви фризури се носат ама сепак мора некој да носи таква подолго и да се излаже уште некој па трет па четврт и после ке се врати во тренд.Кај нас така одат работите

Хаххха, добро де кај нас послабо такви фризури се носат ама сепак мора некој да носи таква подолго и да се излаже уште некој па трет па четврт и после ке се врати во тренд.Кај нас така одат работите

Не е само кај нас така, секаде е така...

Знам бе,ама онака ми дојде мерак.:toe:

Ако ти е мерак, напрај си ја фризурата. Остај другите што зборат, на крај краева не се они битни, битно тебе да ти е убаво. Прај си така како што ти е мерак...

Јас имав ваква фризура за полуматура на времето некогаш одамна, топ ми беше, боље фризура не сум имала! :icon_cool

brat ne se zamaraj so toa dali bila u moda ili seushte e, nema veze. ako ti e film napraj si ja, takva flizura mu stoi na sekoj, samo malce poteshko kje najdesh nekoj sho kje ti ja naprai.
imav i jas ednah i taman beshe, samo treba ubavo da ti bide napravena za da ne ti se rasturi brzo.
;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom