Исчезната е Зорица Стојковска!

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Локација
Скопје
Последен пат е видена во населбата Лисиче на 09.02.11 во 13.30 на улицата на која живее,облечена во долга црвена зимска јакна до колена, и црни пантолони,наочари со црна рамка со кеса во рацете тргната во правец према центар! СЕ МОЛАТ сите што имаат било каква информација да се јават на 078 - 309 - 013...Фала

-Незнам дали припаѓа тука темава,ако не,тргнете ја..

Ме претркал Ацид.

Дај слика и од прилика колку години е жената...

Ја најдов групава на Facebook, таму има повеќе фотографии објавени од Петар Стојковски, кој претпоставувам дека е во роднинска врска со исчезнатата.

Еден од коментарите вели:

"Vcera vo 2 i 30 popladne vidovme zhena vo Mdc vo taftalidze koja prilicno liceshe na zhenata od slikite ,imashe crvena jakna ,kesa,naocari,rucashe sama i deluvashe prilicno izgubeno i cudno i zaradi toa ni ostava vo
sekjavanje://Edinstveno ...neshto shto se razlikuvashe e deka imashe poplava kosa,inaku prilicno sum sigurna deka beshe taa ://
Za povekje informacii konsultirajte se so Mcd za kamerite...Iskreno mi e zal i se nadevam deka ova kje vi pomogne"

Така да, форумџии од Тафталиџе, Карпош, Козле и околината - очите отворени.

Зар полицијава наша за ништо не ја бива, мајкаму стара?

Еден од коментарите на член од семејството вели дека им потврдиле од Мекдоналдс дека завчера била таму и јадела.
Значи сите од форумот кои живеете во тој дел на Скопје, можете да помогнете. Бидејќи со госпоѓата најверојатно нешто не е во ред на психички план, времето е пресудно.

Ни јас не ја знам женава доволно добро,затоа не знам во каква состојба е,али дека сум во таа населба се збори дека има психички проблеми.Али како и да е ако имате некоја информација јавете се на бројот.Жал ми е само за најмалиот,има 13 год Чичко му загина пред месец дена а Таткому пред 2 дена се врати од Авганистан...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom