џо!
Фаличниот Ром
- Член од
- 31 октомври 2009
- Мислења
- 519
- Поени од реакции
- 52
Dream Theater, Symphony X, Metallica. Доволно?
I regard this mans post as utterly genius and appropriate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dream Theater, Symphony X, Metallica. Доволно?
Дони Стијл ште б'де басист на Slipknot в предстојаштите им концерти, вклјучително и при изп'лнението им на Sonisphere Bulgaria 2011 на 21 јуни 2011.
Slipknot помолиха Дони Стијл да заеме мјастото на басиста Пол Греј в'в вр'зка с наближаваштите концерти на банадата през 2011. Дони беше п'рвијат китарист на Slipknot и вс'штност поднови отношенијата си с бандата и с Пол едва през последните нјаколко години. Ето какво каза групата за решението си: ” Дони беше в бандата оште от самото начало. Решихме, че избирајки да свирим с нјакој от семејството е подходјашт начин да отдадем почит на Пол, вместо да вклјучим човек, с когото не сме работили. Дони беше доб'р пријател с Пол и ние не се сештаме за по-доб'р начин да почетем паметта му, от това да изберем нјакој, којто е бил с нас оште в самото начало. Всички ние с нет'рпение очакваме да се качим на сцената и да покажем своето уважение к'м Пол, заедно с'с своите семејства по време на концертите ни в Европа и Бразилија това лјато.”
Концерт'т на Slipknot на Sonisphere Б'лгарија ште б'де един от п'рвите от турнето на групата. Не изпускај това неповторимо шоу КУПИ БИЛЕТ ТУК
Информации за тоа привлечното, и мене ми е.Ова некако ми изгледа попривлечно.
![]()
Сега видов дека ќе биде на Донингтон парк. :p ЈуКеј.Информации за тоа привлечното, и мене ми е.![]()
Ја па шо ќе одевме и да не беше Јуни. Сепак, ЈуКеј е, му ебеш.Сега видов дека ќе биде на Донингтон парк. :p ЈуКеј.
Како се погодија и двата настани во Јуни, ништо не прајме.
Металика се едни и единствени што се јадат во квалитет со Мејден, тоа е факат прашај кого сакаш.
Слушам нешто ќе се откажувал бугарскиов Сонисфир, наводно многу малку карти биле шитнати. Slipknot веќе одкажале http://www.bravewords.com/news/163491.
Некој да не има повеќе инфо?