Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво, не гледам вакви шлајм-програми..второ, чим пее на српски не ме интересира ни кој е ни до кај стигнал
Ama se prosra, a u Srbija epten se po kvalitetotИ шо ако пеел на српски? Ај ќе се чукам у гради не слушам српско и фраер(ка) сум бог да чува... а уствари детето е прекрасно и во Србија веќе е фаворит. Досега не прозборе ниеден српски збор што е голем плус за него си збори строго македонски, ама во македонија не го ценат квалитетот. И што има лошо во тоа што си ја проба среќата на звезде гранда, некој да не е оштетен???? Само напади и негативност, срамота. Му посакувам се најдобро, заслужува душичка е![]()
ако знаат што е квалитет што не го промовираат туку само шунд и кич од нив,иначе нема среќа надвор зошто некој би форсирал странец секој своето го форсираpa za razlika od kaj nas znaat sto e kvalitet i da znaes.tuka od hejteri ne se ni prijavuvaat tuku gledat sto podaleku da si ja probat srekata odnapred znaat deka se e Dzabe! vrski i samo vrski. realnost
Леле колку е здебелен типов, колку малце само си личи со она што беше...
Нема некој глас посебно, плус колку се осека како се заморува, многу брзо снемува воздух...не чини то.