Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Дали на испитот меѓународна економија во јуни се паѓаат прашања од колоквиумите? :)

Дали познавате некој на форумот што полага или има намера да се запише на полагањата за ревизија од Институтот за Ревизија на РМ

Дали има некој некакво искуство со преполагање на предмет кај Шуклев ?

Зошто побогу?? :eek::eek: Некои едвај положуваат кај него ти за преполагање прашуваш :несвест:
Ја би ти рекла да не си отвараш работа со него беспотребно.

Продавам оргинал 6то (последно) издание Менаџмент на мал бизнис. Подвлечено е со шарени маркери само тоа што треба да се учи. Ако ви треба, пишете ми.

Од сите непотребни работи со кои во животот по избор ќе треба да си ја замараш главата, ова ти е најнепотребна. Разбирам да преполагаш нешто ако мислиш дека знаеш повеќе, верувај ми, менаџмент врска немаш. Ни ти, ни јас, ни некој се сеќава на една буква од тие книгите негови.
Ако ти е за просек, една оценка плус или повеќе од предмет, нема работа да ти најде секако.

дали некој знае како е монетарна економија на испит? дали се паѓаат пршањата од либро и што најчесто се паѓа? благодарам

Зависи колку си сигурна во знаењето.
Си преполагаш исто ко да полагаш испит од почеток.
Ризикот е како кај секој предмет друг, ама ако мислиш дека знаеш за повеќе why not.

Еден колега имаше 6ка на колоквиуми менаџмент и малку му беше па го преполагаше предметот.
Три години поминаа оттогаш. Еве го уште го полага.

Луѓе да не знаете дали се излезени списоците за во кој простории се полага Социологија на 27ми испит? Бев претходната недела имаше некој списоци али тие беа за 2ор колоквиум...

Луѓе да не знаете дали се излезени списоците за во кој простории се полага Социологија на 27ми испит? Бев претходната недела имаше некој списоци али тие беа за 2ор колоквиум...
Мора да се излезени, 2дена преф полагање ги ставаат

^ резулати од колоквиум уште нема излезено, а не па списоци за полагање испит

Кај му е кабинетот на професорот по Еколошки Менаџмент???

И дали имате некои прашања Надворешна Трговија што се паднале на испит ?

поз колеги:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom