C
cige
Гостин
Кој го прави тоа? Каде? Колку пари? Има ли болки? Како треба да се одржава првите денови, а како понатаму? Може ли несакајки ако се потегне да се повреди?........бла бла ба..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам и ја да си стаам пирс ама моиве несакаат ни збор да слушнат за тоа.. демек сум можел да останам слеп (знаете мајките секогаш преувеличуваат ама јбг). Ќе чекам подобри времиња за пирс![]()
Каде на пример? Неам ни појма каде се наоѓаат добрите пирсарнициАко не ставиш сега, понатаму нема да ти личи на годините, само претпазливо и кај некој што навистина знае што прави.
Каде на пример? Неам ни појма каде се наоѓаат добрите пирсарници![]()
Да, станува збор за Игор Механџиски од Skin-Art студио. Според мене единствено tattoo & piercing студио каде што некогаш би се тетовиралЕдинствени се во Македонија кои следат стандарди, работат предпазливо, кога ќе се тетовираш ко на забар да си, се е стерилизирано, нови игли користат итн. Другар се тетовираше таму и не само што тетоважата беше предобро нацртана туку и не се појавија никакви контра-ефекти. За пирсање незнам, ама имам исто така другари и другарки задоволни од работата на Skin-Art.