Новиот парфем на Лејди Гага со мирис на крв и сперма

• Креатор на темата Креатор на темата Holy Temple
  • Време на започнување Време на започнување
aman be so e rabotava so ovie bolni be ...
Znaci David Koresh koga se spasi od sistemot vo 1993 godina so uste 80 drugi dusi, gi napravija SEKTA i gi ubija so tenkovi odma u srceto na amerika.
A denes vo istata taa posrana bolna DA ISCEZNE ega amerika, na TV im pustat sektaski potezi od edna malumna osoba GAGA ... c oh bozeeee ..
E ajde be so ne ja utepat i nea !!!!Koresh go ubija oti im turi kur na sistemot i kje go izvlecese sveto so samo eden poteg i go ubija so izgovor SEKTA.
A ovaa sekta na TV kje ja pustat da prodolzi da pere nagitivizam !!!

FRLAJTE NUKLEARKI NA TAA USA SO POBRZO ALOOOO!!

хахаххх абе што ќе и мирис на таа коза...козите природно си имаа мирис ми се чини.

Ќе си пукам во колено, више аман, преку глава ми е више од ваква “ексцентричност“ и “уметност“! :pop:

OMG...Кои се тие што сакаат да мирисаат на крв или сперма. Или пак смета дека сите нејзини фанови ќе го купат без разлика што е само затоа што ја "обожаваат". I can't believe, this world is going even crazier :(

Аман бе, што направивте...од перење на мозок до секти и системи. И се можи, и го прави тоа што и се можи...љубоморни сте? За гревота.

Господе боже, чувај ме...чувај ме...чувај ме од секаков народ...

До каде ќе иде само човековата глупавост,тоа е прашањето што треба да го поставите...

:uvo: што остана? мирис на гомна и утринска мочка? тој што ќе го купи срањево треба да се стрела или како шо вели цацко тоа треба да се убие хахах
watch

А бе се тоа во ред, сите знаеме дека Лејди Гага е мрдната и оти е фрик, ама зошто темава не е отворена во ЧДА како што е оваа

Има граници, ама ова е вон сите можности и достигнувања.
Деген на 21 век :uvo:

Битно за Гага се збори, парфемот не е битен ич...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom