Бакнување/секс во манастир

• Креатор на темата Креатор на темата Голијат&
  • Време на започнување Време на започнување
Епа така е скоро сите вршеле нужда во некоја верска установа.....али поголем грев од да го осудуваш некој што згрешил нешто според мене нема....
Како прво одат и голи во манастири, цркви не ретко има кој да му дај нешто да облечат за да не влезат непримерно облечени, нашминкани, со алкохоли и со цигари....
Не да ги судам али сум ги забележала...
Која глупа споредба ја правиш нуждата е физиолошка потреба додека Сексот не е ....срамота е овие две работи да ги споредуваш... По нужда мора да одиш а секс не е морално да имаш...срамота е од толку места секс во манастир да имаш...поубаво искочи надвор најде некое место малку одалечено од манастирот и прај што сакаш таму...на крај краева ќе се воздржиш ден-два без секс...глупо е да го одобруваш тоа.. Башка незнам во кои и какви цркви и манастири одиш ама никогаш не влегуваат со цигари ниту па со алкохол...А и тие што се непримерно облечени секогаш добиваат нешто за да се покријат пред да влезат..

Која глупа споредба ја правиш нуждата е физиолошка потреба додека Сексот не е ....срамота е овие две работи да ги споредуваш... По нужда мора да одиш а секс не е морално да имаш...срамота е од толку места секс во манастир да имаш...поубаво искочи надвор најде некое место малку одалечено од манастирот и прај што сакаш таму...на крај краева ќе се воздржиш ден-два без секс...глупо е да го одобруваш тоа.. Башка незнам во кои и какви цркви и манастири одиш ама никогаш не влегуваат со цигари ниту па со алкохол...А и тие што се непримерно облечени секогаш добиваат нешто за да се покријат пред да влезат..
Не можиш да ми го негираш тоа со свој очи што сум го видела...

Не можиш да ми го негираш тоа со свој очи што сум го видела...
јас лично немам никогаш видено...како и да е и да си го видела тоа пак не е во ред...и па не можеш со тоа да бараш оправдување дека е во ред да имаш секс на такви места...

јас лично немам никогаш видено...како и да е и да си го видела тоа пак не е во ред...и па не можеш со тоа да бараш оправдување дека е во ред да имаш секс на такви места...
Сакам да ти кажам дека сме животни по душа...одат на манастир не заради бог...да се најадат...напијат...едноставно го користат како место за да преноќат

Бог е секаде околу нас, према тоа, дали се ебеме дома или во манастир, он нон стоп манијачки не гледа.Остварете си ја фантазијата, бог е се, према тоа тој е и вашата мисла, макар таа да била прљава.
Be naughty, god will understand.

Незнаев дали темава да ја сместам во Љубов и Секс или овде, ако треба да се премести ги замолувам модераторите нека ја преместат.

Иначе, ај некој поискусен и порелигиозен да ми објасни за ова, пошто планирам да одам на манастир со женската,е сеа незнам шо да правам дали да се воздржувам или ? едни ми викаат несмееш, едни смееш..... ? :helou:

Батка ова ти е многу добар фетиш.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom