Проблеми со 'рбетен столб...!!!

• Креатор на темата Креатор на темата tasev_vasko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 мај 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Значи вака мене ме болеше половината и отидов на ортопед и ми рече да се снимам и ми рече дека вториот и третиот мислам дека беше прешлен биле доближени и ми рече дека ова ретко го има млад човек. Ми даде мидер и ми рече да го носам и исто ми рече дека ова ќе ми биде цел живот, и болката и прешлените дека ќе бидат доближени... Па сега сакам да прашам доколку имал некои нешто вакво или слушнал за нешто вакво и знае како да помине нека пише... исто така ме болат и доле одскочните зглобови под глуждевите и напред пред прстите и докторот ме виде и ми рече дека треба да носам влошки и исто горе во горнито дел имам скифоза мислам дека се викаше и сум имал исто и скулиоза.... Пишувајте нешто како да се надмине сето ова и да помине.... ви благодарам многу однапред...

Другар фаќај патот накај Ѓорче два застани негде и прашај поточно да ти објасни каде живее ТАИР дедото (господ здравје даму дава) е професионален физиотерапевт и воедно физиотерапевт на Фенербахче у Турција ако ти притреба број за да прашаш дали е тука у МК или е у Турција пиши ми, јас имав сличен проблем на тренинг у рекет ми се обесиа 2 стоки на грб и рбетот ми беше лом едвај дишев ме опраи за 3 минути

Имам правено снимка и ми беше дадена дијагноза од специјалист кој ме имаше упатено на електро и физикална терапија но тоа беше у 2022 година и морав да ја прекинам поради смените на работа. Имам ишијас и од долниот дел на кичмата ( нервот ) ја продолжува болката низ цела лева нога до глуждот.
...хернија на интервертебрален дискус во лумбален дел, внатрешниот централен дел на дискусот може да хернира и да врши притисок врз нервот поради што се јавува болка, дали твоја работа е физичка поврзана со дигање на терет, наведнување?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom