Кога детето сака скутер :)

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Kako da reagira roditelot koga deteto ke pobara skuter?

е јебига брат и ја го имам истиов проблем. Ај бе дајте некој совет

ednostavno sakam skuter i tolku !!
ako ti vika neznam ova ona nema ni da ti kupi

lelee temava we ko u tin shema onie problemine ebate imav sex so pernica- DALI SUM BREMENA :) ... se znae cim e takov komentarot znaci deka nema da ti kupi vespa posto nejke da ti kupi...toa go pravi za tvoe(negovo) dobro za da ne nastradas posto ti mozes da vozis ubavo ama ima ludi po ulicive i kje te utepaat ne daj boze(taka vikaat site roditeli :) ) i najbolje ti e da se pomiris i da baras kola :) :)

Абе кола си е кола-на 4 тркала,побезбедно е.Има право татко ти!
И јас ено време бев попален по веспа(скутер) и кога му кажав на татко ми само ми се насмеа-доволно јасно!!!

Абе по скутер никад не сум бил попален. По ролерки сум бил попален ехееееееее на времето 99-та година коа беа у мода.

Али поише попален по кола сум, ама нема кола... :) :)

Ке му казиж дека кола и онака без скутер мозит да те манит.
Јас на 18 му бараф Витара на мојон дома и само ладно ми рече : Ана од кога почна ти на гитара да свириш... Ај што муабет после хихихи

Мене као мал стариов мој ми купи гитара, а ја не му ни побарав, мислеше ќе научам гитара да свирам, и ене ја едвај со 2 жици здрави стои. :) :)

vodkamixx напиша:
Мене као мал стариов мој ми купи гитара, а ја не му ни побарав, мислеше ќе научам гитара да свирам, и ене ја едвај со 2 жици здрави стои. :) :)

pa toa ti unishtuvac :star: :kez: :kez:
nego ozbilno batalete motor - kola rulz :) :)

doti4nata напиша:
pa toa ti unishtuvac :star: :kez: :kez:
nego ozbilno batalete motor - kola rulz :) :)
kakva kola kakov motor kakvi bakrachi be PONI TOCHAK BE :bip:

А да пробаш да стекнеш доверба прво кај татко ти дека си внимателен, промислен, дека нема да беснееш кога ќе возиш...во спротивно не рачунај дека ќе ти купи. Јас чувам мотор во гаража кој треба син ми да го вози, но нема да седне на него додека не оценам дека е доволно зрел за да му го дозволам тоа.

јас никогаш не побарав мотор. Веднаш барав кола, некаде околу 17 год. Собрав некоја пара на матурата, стариот додаде уште нешто и купив кола. Ама ја акнав во една нива, делумно по моја вина, по еден дожд, ама довербата за понатаму не ја изгубив.

Арно кажа Мандрак. Стекни доверба и ке си дојде се на свое место.Нека се увери татко ти дека ке си Ок со моторот и нема да правиш глупости. Тогаш и ке го добиеш и ке мора да се потрудиш да ја оправдаш довербата.

Епа не го наговарај..Он има право..тоа е за твое добро..За да не настрадаш не дај боже..Почекај уште 1 до 2 год. ќе те пушти..

Абе и јас сакам скутер ама и кај мене е иста песна.Бубрезите ке те болат,грбот ке те боле,ако те удре некоја кола...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom