Најтешкото прашање на светот!

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Пеер може ли вака....Ова е најтешкото прашање на светот:
Ако господ е семоќен,дали може да напраи камен толку тежок што ни сам нема да може да го дигне>>>?

да направи нешто шо ќе докаже дека е семоќен немоќник ??????????????????:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::zver: закон прашање,незнам од дека му е ама закон е :olee:

Кој сум јас.. т.е. кога ќе ме прашаат да се опишам како карактер и моите особини :tapp:

Ова е најтешкото прашање на светот кое никој не го одговорил.
Тоа е прашањето --Кој сте вие?--

Не знам зошто ти е тешко прашањето или одговорот на истото кога на тв нон стоп се зборува за идентитетот и сите се прават силни дека ке си го зачуваат својот идентитет.

Како настанал човекот ако е од мајмун тогаш како настанал мајмунот? зборувам за нучно докажување , а не библиско.

кој сум јас?

линкот е малку офтопик....во ред
сеа сериозно.....
кој сум јас?
мала честичка во универзумот

Најтешко прашање е она на кое не знаеш одговор.

zez toa e najlesno., tuka e bar se chisto., znaesh deka ne go znaesh odgovorot., a sekoj odgovor ., pa i najteshkiot otvara novi prashanja ., geometrisko filosofska progresija:coffee:

кој сум јас?

линкот е малку офтопик....во ред
сеа сериозно.....
кој сум јас?
мала честичка во универзумот
Се согласувам со прашањето.

Како настанал човекот ако е од мајмун тогаш како настанал мајмунот? зборувам за нучно докажување , а не библиско.

Еве уште еден!
десетина пати овде напишав дека дарвиновата теорија на еволуцијата НЕ ВЕЛИ дека човекот настанал од мајмун. Исто така еволуцијата не значи усовршување (исто честа грешка на оние кои бегале од часови)
Значи пролистај малце теорија на еволуција (те замислувам со отворени очи кај што ја читаш и на секоја страна две викаш восхитено “ИИИИИ“... “ПОООО“... “НЕ СУМ ЗНАЕЛ!“
Значи кај тебе испадна најтешко прашање на она тема која не ја знаеш

najteshko prashanje.,., z,sh sme na tastatura ., postavete si go prashanjeto i i nesakajki da si odgovorite poshteno pred samite sebe ke vidite deka e najteshko:coffee:

Прашаење?
Дали човекот настанал од Мјамун,или Сите нас не Прават Мајмуни.
Поголема глупост не сум чул, а нај интересно е кога синот ќе го праша такото ,тато од шо сум настанал јас,од Мјамун сине.
е тоа Дарвиновата теорија.

Прашаење?
Дали човекот настанал од Мјамун,или Сите нас не Прават Мајмуни.
Поголема глупост не сум чул, а нај интересно е кога синот ќе го праша такото ,тато од шо сум настанал јас,од Мјамун сине.
е тоа Дарвиновата теорија.
Тоа не е Дарвиновата теорија.

Јас сум... човечко суштество, од крв и месо како и секој човек со маани и доблести....
па и не е така тешко....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom