Погоди ја расата

• Креатор на темата Креатор на темата Lu
  • Време на започнување Време на започнување
Ај вака да не биде линк,ќе ја ставам сликата директно да се гледа.

fila_brasileiro.jpg

Инаку расата е Бразилска фила - Fila brasilero
А и ова да кажам,доколку сте сигурни дека расата сте ја погодиле 100%,веднаш можете да поставите нова слика(како што ќе направам јас сега),но доколку не сте сигурни дека сте ја погодиле расата напишете ја и почекајте да ви се одговори од страна на тој што ја поставил сликата.

Погоди ја расава

IRISH-TERRIER.jpg

Не е Тоса ину,туку е Бразилска фила и јас ја погодив

Сега нова раса за погаѓање

IRISH-TERRIER.jpg

ЛУ кучето ти е ирски териер ваљда :)

--- надополнето ---

Јас поставив Тоса,незнам само дали ја дава како линк или како слика( пошто кај мене ја дава како слика не линк)

Да точен одговор имаш Димитри,расата е Ирски териер.
Ама ти претходно имаше ставено слика (тоест линк) од Бразилска фила,па после си го променил постот со слика од Тоса ину.
Така да и mettalhammer има право да постави слика бидејќи погоди дека расата е Тоса ину во изменетата порака.

Да точен одговор имаш Димитри,расата е Ирски териер.
Ама ти претходно имаше ставено слика (тоест линк) од Бразилска фила,па после си го променил постот со слика од Тоса ину.
Така да и mettalhammer има право да постави слика бидејќи погоди дека расата е Тоса ину во изменетата порака.

Хахах не сме се разбрале,ја се мислев што да ставам,дали Тоса или Фила и еднаш сменив пост,затоа излезе вака :)

Метал ти си на ред.

ОК, штом не игра mettalhammer повеќе,редот е на Димитри да постави слика бидејќи ја погоди расата Ирски териер што ја поставив погоре.

Добро разбравме дека можеш да видиш од линкот на сликата.Ја ова куче првпат го гледам.

Да точен одговор,расата е Корејски мастив и има 2 типа а овој Mee Kyun Dosa (не Doga,наместо д треба с.) е еден од двата типа на Корејски мастиф.
Браво,одма ја погоди расата, ајде постави нова раса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom