Ronhill black-kolonska voda

• Креатор на темата Креатор на темата TE-EN
  • Време на започнување Време на започнување

TE-EN

кибицер
Член од
18 септември 2009
Мислења
50
Поени од реакции
5
Дали некој воопшто ја употребувал оваа колонска вода,и дали некој ја има видено да се продава сеуште,колонскава беше незаменлива :vozbud:

баце ти се наоѓа ли слика да закачиш од колонскава вода? пошо на нет ми дава нешо сосем трето..а таткоми ми има спомнато за оваа

Дали некој воопшто ја употребувал оваа колонска вода,и дали некој ја има видено да се продава сеуште,колонскава беше незаменлива :vozbud:

Не се цигари овие Ronhill бе, или и колонска почнаја да праат.:mist:

Едит...

Dunhill е ... еве слика

dunhill-fresh-after-shave-alfred-dunhill-after-shave-men580802.jpg

Мислев дека е таа...ко у зелена шишарка шо е...има некаде од таа?

Не е нешто скапа, околу 500 денари максимум би требало да е, мада незнам што со оваа кога имаш убава STR8

Тешко сега да има...пред едно 15-20 години да, излезе после пиното, а пиното излезе после питралонот (т.н. војничка колоњска, но други скоро и немаше) :) шо фино вака се потсеќам на едно време :) Цела колекција и машка и женска им беше ептен јака дури и за сегашни поими за парфеми, колоњски и тоалетни.
тогаш беше на Крка, сега дал има...мислам не ама и не сум така модерен (што ќе добијам, тоа ставам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom