Кризирал човеков

• Креатор на темата Креатор на темата mr.wicket
  • Време на започнување Време на започнување

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Локација
Скопје, Македонија
Веб-сајт
micevski.xyz
Полицијата на Флодира, го фати 76 годишниот старец кој одел од врата на врата, претставувајќи се како доктор, нудејќи бесплатни лекарски прегледи на градите на жените. (пази фора)

Старецот е под тужба за злоупотреба на две жени кои ја прифатиле неговата навидум "интересна" понуда. На една од нив им станало сомнително кога и побарал да се соблече пиштол гола за да и изврши гинеколошки преглед без гумени ракавици, кажаа дел од истражувачите (CSI, Мајами).

- Жената тогаш повикала полиција, после што осомничениот побегнал. Фатен е во станот на друга жена на подрачјето на Лаудердал Лакс во средата - изјави портпаролот на полицијата во Мајами.

Белокосиот осомничен Филип Виникоф носел црна докторска ташна и велел дека е испратен на мисија од локалната болница.

- Тој на жените им тврдел дека нуди бесплатен лекарски преглед. Го најмиле две жени, и двете на возраст околу триесетина години, го пуштиле во своите домови - рече портпаролот и додаде дека Виников работи како возач за некој локален автодистрибутер.

http://www.tocka.com.mk

Па и тие глупи идиотки,што мајка барале да ја прифатат понудата?И после не си го барале сами?!? :nesvest:

ем работел про боно ем го затвориле.да наплаќал немало да го фатат.да не е наше дете Филип Виников?

sch00lGirL напиша:
Па и тие глупи идиотки,што мајка барале да ја прифатат понудата?И после не си го барале сами?!? :nesvest:

Е па зш било бесплатен преглед затоа.
За без пари очи наааа.

sch00lGirL напиша:

На ГАГА и говна су блага :icon_lol:

na starcevo alal neka mu e. a tie go primile zasto im se prisakalo

Да си ги плакни очите ко веќе не можи нешто поактивно

Што ти е бе, ако не проба нема да знае, па човекот овај дедото:star: пробал со таа професија (за жал не бивало)

definitivno e deka stariov ili kriziral ili pa najverovatno se vozel na nesto. inaku ne mozam da svatam sto drugo bi go pottiknalo na vakov poteg od vrata na vrata. cevece aj nego nekako ke go razberam, ama nikako nemozam da gi razberam tie sto mu dozvolile da gi pregleda.
sepak kako i da e. stariot si baral i si dobil, ako ne pobaras nema ni da znaes dali ima sansa da dobies. a zamislete luge, pa toj dobival. sto bi se slucilo kaj nas nekoj vaka da pocne da seta od vrata na vrata. ke ima li nekoja sto ke mu dade da ja pregleda ???
ne mu zameruvajte, star e i imal problem, kriza ili voznja na nekoja iselina. sve isto e :)))

Па така ли се прима некого дома? И тоа лекари го испратиле..Кко прво жените требале да се посумневат зошто ли го прави тоа пошто лекар да ти дојде на врата и да го прави тоа не би било нешто добро..Па баш може немам никаква болест? Тоа се луди луѓе кој не ни знаат шо прават..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom