samsung 8500 wave

• Креатор на темата Креатор на темата jony
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 септември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
zdravo zemav vcera s 8500 so verzija BADA 1.0
me interesira bidejki ima veke verzija bada 1.2 dali nekoj vo mobilarive pravi update na novata verzija.
fala:wink:

zdravo zemav vcera s 8500 so verzija BADA 1.0
me interesira bidejki ima veke verzija bada 1.2 dali nekoj vo mobilarive pravi update na novata verzija.
fala:wink:

Види дали опција за софтвер апдејт во телефонот.Ако не тогаш побарај на интернет нешто на гугл сигурно ќе најдеш резултати.Можеби ти треба некој софтверски програм на пц ама за секој случај види на нет.

barav i mislam deka nema takva opcija vo mobilniot.na net ima kako se pravi ama mi izgleda mnogu komplicirano (barem za mene :toe:) pa mislev ako ima nekoj da go napravi u sk za pari

Apdejtiranjeto se vrsi preku progamot Samsung Kies (koga tel. e povrzan so usb kabel) Verzijata 1.2 za nase podracje seuste ne e izlezena, se ocekuva pri krajot na mesecot dekemvri ... Pozdrav

Достапна е верзијата Bada 1.2 за наш регион... Апдејтот се прави лесно преку програмот Samsung Kies !

Дечки ... дали имате проблем со GPS... не можам никако да го стартовам т.е не наога сателити ни преку апликациите кој ги имам ставено ни со навигацијата која ја има од самиот телефон.

Имам верзија 1.2 инсталирана преку Kies 2 ама го имам отклучено телефонот да може да се користи и од другите мрежи не само од Т-мобиле.

Запиши на нумеричката тестатура *#4097*4097# па потоа под број 6 (избриши ги GPS податоците) и оди на 1 (тест), би требало да функционира...

Доколку некој е заинтересиран на маркетот на Samsung Apps имате бесплатно симнување на неколку апликации (претежно се игри).

П.С
Дали некој има ставено Bada 2.0.2 или сеуште чекате да излези официјално за нашето подрачје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom