Војна на бендовите - Rat Bendova - Канал 5 / OBN

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Па Босна има 10 пати повеќе стручњаци. Не е безврска на толку добар глас старата Сараевска школа. Не викам дека Македонија нема, ама ни близу како Босна.

И нема потреба да се палиш ко зелен одма.
Мајко моја па где ја живим !?!?!?

Добро сакате да кажите дека имиња како: Влатко Стефаносвски,Бодан Арсовски,Гаро,Коце Икономов,Перо Камиказа,Ачек,Бени,Дамјан Пејчиновски,Бобан Василевски,Крле - Day Off,Тони Китановски......Сите овие се ИЗВРСНИ имиња кои можат да послужат као жири.

Е повеќе од овие АМИН!

Ако мислеше за Савет Исович од Босна,ова е рок војна на бендови,не е за севдалинки!

абе имаме и ние добри за во жири ете тие што си ги наброал Scofield ама немаме кандидати ,одма ќе им извадат моабети дека се искомерцијализирале на шоуто се пријавуваат гаражни бендови кои никад не се појавиле на телевизија да свират и пеат

абе имаме и ние добри за во жири ете тие што си ги наброал Scofield ама немаме кандидати ,одма ќе им извадат моабети дека се искомерцијализирале на шоуто се пријавуваат гаражни бендови кои никад не се појавиле на телевизија да свират и пеат
Бате..зашто вака бе? Ама стварно кажи ми зашто? :/ Зарем некој за да биде андерграунд треба цел живот да свири во канализација и да смрди на гоВна? Ти ако си го тераш својот рокерско/панкерско/хипички филм,ако сака и секој ден нека те има на телевизија ти пак ќе бидеш рокер/панкер/хипик !

А не е попаметно наместо да ги даваат босанциве , да направат шоу за наши бендови ??

Точно

Јас мислев наши бендови ќе се надпејуваат меѓу себе а Канал 5 ќе пренесува зошто нели им заврши тоа реалното шоу,башка на а1-идол на сител-м2 си викам на канал 5 ќе биде ова,супер едно чудо таленти ќе излезат годинава................ама ништо.

Точно

Јас мислев наши бендови ќе се надпејуваат меѓу себе а Канал 5 ќе пренесува зошто нели им заврши тоа реалното шоу,башка на а1-идол на сител-м2 си викам на канал 5 ќе биде ова,супер едно чудо таленти ќе излезат годинава................ама ништо.
Кажавме,на канал 5 ВукиЌа владее,тој си има свое шоу и таму не пипајте. Гуру е во прашање! :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom