Сон или јаве

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.565
Навистина неможам да сфатам како некои личности неможат да се разбудат.Па толку ли е тешко да се раздели реалноста со фантазијата.Едно е да кажеш јас овој/оваа можам да го/ја легнам (според некои знаци,хемии,физики) ама да тврдиш дека си дупач невиден и сите ти се на листа „легнати“ „растурени од е....“ и шинати кичми неможам да сфатам.Ај да имаш изглед како Бред или Анџелина па да поверувам,ама ни далеку од тоа.
Како да се пробуди човек?

Митомани - луге кои мислат лаги, тие веруваат во нив, и сакаат да ги натерат и другите да веруваат...
Тие луге се секаде околу тебе, нема рогови да го разликуваш од други... Сепак мислам дека таа е нелечлива болест, а и не им обрнувам мн внимание на тие луге, оној којшто смислата на животот ја свака дека го достигнал врвот ако ја има најдобрата или демек бил со неа, не е ништо специјален...
Значи тој не е ни заспан за да се разбуди, едноставно го промашил животот...
П.С. ( за надеж на митоманите) - Никогаш не е касно за промена :smir:

Навистина неможам да сфатам како некои личности неможат да се разбудат.Па толку ли е тешко да се раздели реалноста со фантазијата.Едно е да кажеш јас овој/оваа можам да го/ја легнам (според некои знаци,хемии,физики) ама да тврдиш дека си дупач невиден и сите ти се на листа „легнати“ „растурени од е....“ и шинати кичми неможам да сфатам.Ај да имаш изглед како Бред или Анџелина па да поверувам,ама ни далеку од тоа.

Полесно е донкихотовски, не заради другите, туку заради своето патулче в гаќи за да го остави здрвен, за да не му откаже послушност

Од толку кршачи на кичми низ форумов никој не се обиде да ни објасни што е користа од целиот тој чин?

Rocco ќе ти објасни.
Си чула за инфериорити комплекс?
Епа јачање на егото е у прашање, капиш?

Абе Роко и ти изникна на форумов :)))
Туку кога пука тоа его?

Навистина неможам да сфатам како некои личности неможат да се разбудат

Зошто бре да се разбудат нека си го сонат својот живот .Ако се разбудат дали тие ќе можат да се снајдат во оваа сурова реалност.
Ние немаме право да судиме за тоа кој сонува а кој ја кажува реалноста бидеики нема еталон односно строги утврдени правила за проценка на веродостојноста на искажаните факти или фалби.
Што сакам да кажам ако некој тип кажува на форумот дека е“ел секоја вечер по две женски ние немаме инструмент со кој би утврдиле дали е тоа точно или е само пуста желба , ни останува само или да му веруваме или да се ставиме и ние на листата за чекање за е*ење па да утврдиме дали ја кажува вистината или не.
Мој совет........ НЕГИ буди луѓето ,ЌЕ НЕ ПО*ЕБАТ СИТЕ.

Абе Роко и ти изникна на форумов :)))
Туку кога пука тоа его?
Кога ќе остари човек и кога ќе види дека нема фајде.
Ама и тоа е прашање дали ќе се деси.
Од кај ме знаеш , да те прашам ?

Мене ми се дешава ситуација кога сите мислат дека ги легнувам девојките што имам здраво со нив па дури и оние што не ги познавам. И ја колку и да им кажувам НЕ они уште толку мислат дека се заебавам и не ми веруваат :]
И сега кој е у сон?

познавам вакви човеци шо секое кафе испиено со некоа девојка завршува со секс.. и си ги слушам и она знаеш демек мн сум заинтересиран за муабетите/ иии и шо после,како,ии аеејј браво,, а они се палат уше толку кажувааат измислуваат нз шо кажале пред тоа.. не сфаќаат дека ги реметам :) :) :D

Од толку кршачи на кичми низ форумов никој не се обиде да ни објасни што е користа од целиот тој чин?

Е па што е, немаат легнато никогаш женска во животот, и сеа да не им праат другарчината мајтап се фалат поеќе од нормалата, со цел да ти даде до знаејме “Мееее слушнаааа? Имаммм легнатооооо„....

Што ке го будиш човекот,тоа е веќе степен на очајност,спас им е секс ...клин со клин се вади:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom