Facebook метод-ПоМоШ!

• Креатор на темата Креатор на темата DreamCoder
  • Време на започнување Време на започнување

DreamCoder

По потрага на совршенство :)
Член од
15 ноември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
Локација
Овдека :)
Имам една информатичка загатка која не знам под која тема да ја пошам па ке се обратам и тука.Дали некој знае метод на фејсбук за пријател од фб кој го немаме адднато , да му ги видиме сликите?(ми треба начин кој работи)..може некој да помага?

Ќе си направиш друг профил, ќе го аддниш и ќе му ги гледаш и сиките и другите информации. За друг метод незнам, а има, и лозинки пробиваат. :vozbud:

Ќе си направиш друг профил, ќе го аддниш и ќе му ги гледаш и сиките и другите информации. За друг метод незнам, а има, и лозинки пробиваат. :vozbud:
Колку едноставно решение за информатичката загатка ...:pos2:

ако некој друг го има аднато а сакаш само слики да глеаш на секоја слика замоли го да ти даде целосно URL т.е на сликата нека кликне десен клик и Опем имиџ ин њу таб или како и да е зависи шо прелистувач користиш па нека ти дава пасте

П.С попаметно ти е фејк профил и крај на муабетот

Си реков што ли метод ке да бара сега некоја нова финта,а он само сакал да гледа сликички од некоја женска :( .... иначе да лажен профил,некоја секса девојчица или момче и аднувај кој сакаш и како сакаш.

Луѓе..сакав да отворам една слика ми вика содржината не е достапна... може ли некако да се нареди да се види? :tapp:

ако некој друг го има аднато а сакаш само слики да глеаш на секоја слика замоли го да ти даде целосно URL т.е на сликата нека кликне десен клик и Опем имиџ ин њу таб или како и да е зависи шо прелистувач користиш па нека ти дава пасте

П.С попаметно ти е фејк профил и крај на муабетот

тоа би бил и мој одговор...

друго решение немам сретнато...

А ак си ставиш профил слика на некоја разголена типка или момак, големи се шансите тој/таа сама да те адне :)

А ак си ставиш профил слика на некоја разголена типка или момак, големи се шансите тој/таа сама да те адне :)

Ова е паметно кога би живееле по десетина пати во втората деценија. Ама, така е како што е, и подобро му е да си адне одма. За така ќе треба трет профил, и третиот да предложи пријател. Мудро м?

Значи , сепак фала , ама мене ми текна за тој начин , мене ми беше потребен потешкиот уникатен пат :) Се работи за една пријателка , некој манијак ја сликал и и се заканува со сликите.Тие се поставени на фб ама се прикриени и само пријателите негови ги гледаат а тој никој не прифаќа затоа што користи повеќе од 5 % мозок :) Сепак фала , ке пробам нешто :) дури и некој да знае,сигурно нема да го каже трикот овде.Јас му навлегов во кодирањето од фејсбук но ке ми треба време да го најдам вистинскиот пат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom