Спортски центар Борис Трајковски

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Хокеј кога? Тоа последно се збореше.
Инаку како за децата мои има игротека многу убава, голема и троа поскапа :)
Роденден минимален пакет 12 000, ама затоа влез за од саат 150 денари неограничено.

Сега помеѓ мајките и татковците, а богами и децата е многу популарно славење на роденден во кугланата. За мене неразбирливо, но стално е полно со мали деца.

Премиерот Груевски на отворање на игралиште за хокеј и патека за картинг

27.03.2011 - 12:48 |

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски денеска ќе присуствува и ќе се обрати на свеченото отворање на игралиштето за хокеј и на патеката за картинг во Спортскиот центар “Борис Трајковски” во Скопје.

boris-trajkovski-arena-300_50972.jpg
Почетокот на настанот е предвиден за 13:30 часот.

27 Март 2011 година 13:30
ОТВОРАЊЕ НА КАРТИНГ ЦЕНТАР

27 Март 2011 година 13:30
ОТВОРАЊЕ НА ХОКЕЈ АРЕНА

Беше некој ?

А за салата, пошто во неа сум секој втор ден, како да ви кажам, професионализам има македонски. Тоа значи нула.
Сакам да кажам дека го карикирам овој цитат.и јас сум во салата секој 2 ден и можам да кажам дека услугата е беспрекорна.После толку време за прв пат имаме Спортски Центар со сите нишани ќе кажам,и мислам дека 0 е тотално невистинита информација.Покрај тоа мислам дека е убаво тоа што сега добивме и хокеј арена и картинг центар а и конечно ќе добиеме базен.Така да да беше нула,немаше да расте се повеќе и повеќе.....

може некој да ми даде шематски приказ на седиштата во салата Борис Трајковски

Штета што ми е далеку иначе би идел.. Одлични услови за спорт има таму со мерак да вежбаш.. Еднаш полагав аикидо таму во малата сала .. чисто.. затоплено.. милина.. ако имате можност само таму му е мајката..

како се бројат седиштава во салава? на пример блок 14 ред 1, прво седиште почина од лево или од десно?

како се бројат седиштава во салава? на пример блок 14 ред 1, прво седиште почина од лево или од десно?

Мислам дека во Борис почнуваат од десно кон лево, а во Јане обратно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom