Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 мај 2005
Мислења
140
Поени од реакции
11
Колку пати јадeте во текот на денот? Јас заборавам да јадам...

ја последниве две недели ништо у уста не ставам, незнам шо ми стана, пред тоа шо убаво си јадев, по 4 пати на ден

Ја ќе почнам да јадам еднаш на три дена, бидејќи од ова претераново седење пред компјутер и заглавување до касно на работа секој ден и со еднаш во денот јадење неможам да подослабам. И водата што ја пијам почна да ми се фаќа! :))))

Мистичен, ти предлагам да ја прочиташ “Здрави и витки“. Таму лежи решението на твојот проблем.

еднаш до двапати дневно зависи дали ќе ми текне да јадам или не

sabajle----krofne,kafe i cigarce
porucek-----shopsko salatce i sho se nashlo
navecer----samo pijam nisho ne jadam

Еднаш или два пати дневно, ептен ептен ретко три пати. Затоа надокнадувам со благца и чоколадца во текот на денот...

A дојде сесија по 7-8 пати станувам да јадам. Каснувам по малце на количина, а временски прилично многу трошам за тоа малце

Епа работите кај мене стојат вака - кога сум цел ден дома или кога немам работа,на пр. у досадна недела јадам 100 пати на ден ,ама пошто повеќе од деновите ми се фул - јадам само 1 и така тоа од неделата на пр. ми трае за следните денови :lol: :lol: :lol: На кратко речено не знам шо ми е ,порано јадев барем 2 пати,а сега заборавам

Тешко нас со ваква младина. :lol: :lol: :lol: Се шалам :wink:
Иначе и јас као повеќето, јадам еднаш или два пати дневно ... а денот ми трае 20 саати ... останатото време ми е исполнето со кафиња, цигари и благи работи :roll: :P

Eднаш или два пати.. ретко три пати скоро никогаш:)

hmm..zavisi koga ..koga sum na rab samo ednas dnevno..koga sum doma cel den ..dva pati nekogas i tri aaaaaaaaaaaaaaa

op sa sa s as as a mi se ide na svadbicka!

Ови два дена сум само на цреши. Седам пред комјутер и јадам цреши.
И по некоја јаготка уловена на патот Скопје-Тетово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom