Фали ме усто оти ќе те раскинам!

• Креатор на темата Креатор на темата Kavadar4anec
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ја кажувам вистината во одредени случаи ретко кој ми верува, ама сепак добро е што е така :icon_lol:.

--- надополнето ---

Ти од Кавадарци ли си ееееееее да знаеш Блажо шо викаше војска кога бевме: Ја глеаш, ја ебеше ти знаеш ка ја кинеше како смрдеше и како крвареше :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Us da e seta taka hah ...... abe druze aj ........ :)

На форумот сите профили се со симболични слики :toe:
Тешко можеш да го видиш соговорникот за да знаеш дали тресе или бере зелени

Затоа ќе ги викнеш на кафе и ќе видиш со кој имаш работа :)
Јас до ден денес се смеам на еден лик од форумов (јас ебачиште,јас ова,ги менувам ко чорапите,дрн дрн) кога го видов за малце што не паднав во несвест.Многу е интересен форумов,особено ако ги познаваш ликовите.После ќе имаш претстава дали тој лик може да направи такво нешто,дали има капацитет,итн.
Конзул БТ каде си? :icon_lol:

Уште не контам за што се работи во темава?
Нет фраери и фраерки во реалност?

^Нет филмаџии,а во живо изгубени во вселената:Што е тоа искачање,пријатели,девојка/дечко?
Далеку од фраери и фраерки,во буквална смисла,луѓе кој живеат во илузија која им ја овозможува вирртуелниот свет.Од љубов и секс имаат резултат=еден бакнеж/еден човек/ни еден секс :)
И да дополнам дека таквите распалуваат со совети како да легнеш некого,како да бидеш жешка/жежок во кревет/која поза е најдобра/најдобри места за секс итн.

^Нет филмаџии,а во живо изгубени во вселената:Што е тоа искачање,пријатели,девојка/дечко?
Далеку од фраери и фраерки,во буквална смисла,луѓе кој живеат во илузија која им ја овозможува вирртуелниот свет.Од љубов и секс имаат резултат=еден бакнеж/еден човек/ни еден секс :)
И да дополнам дека таквите распалуваат со совети како да легнеш некого,како да бидеш жешка/жежок во кревет/која поза е најдобра/најдобри места за секс итн.
У стилу типон јас ја ебам она ми го пуши пред некое време шо отвори тема :pos2:

Луѓето нашле медиум каде можат да ја тестират својата теорија за живот односно
да си ги кажуват своите пусти неостварени желби а за тоа да не бидат окарактеризирани како лажговци но
се сложувам со вас ако ги видиш на слика тек тогаш знаеш дали фантазирале или има нешто од тоа што пишуват
џабе не ја кажуват мудроста “ една слика милион зборови “

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom