Куку Леле

• Креатор на темата Креатор на темата spaso
  • Време на започнување Време на започнување

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
Една од најдобрите македонски групи !!!

Постирајте песни да се потсетиме на нивните евергрини и да им показеме на новопечените македонски музичари што беше музика во Македонија !!!

Е тоа ти е песна ептен посебна.

Душо знаеш ли не можам да ја најдам на јутуб.

Имаа стил дечките.

Од добра група нема промашена песна, дури и да не е толку добра. Блесава си или не е сосема на место. :)

Za razlika od "bravoband" mislam taka gi vikaa i ostanatite drugi ovie mozat da im predavaat muzika , ehhhhhhhhhhhh da se vratat i da im otidam na svirka se bi dal , zosto se raspadnaa nesakam da im navleguvam vo privatnosta ali sram da im e, neka znaat deka ostavija mnogu fanovi koj uste gi sakaat Kuku Lele , sea Panki da znae deka bez Robert e katastrofa , a i Robert go gledam samo sparta ulici natamu navamu , a da si bea zaedno mislam deka vo Makedonija ke bea momentalno NA VRV .... sekoj drug komentar bi bil izlicen osven

RESPECT !!!!

Куку Леле остави доста песни на Македонската публика кој и ден денеска се слушаат...еве една од хитовите...

Најјаката македонска група,колку сакам да направат еден концерт да ги испукаат старите песни да слушнат децава што било музика а што е ова што се свири денес.

Јас највише си ја поштуем “Не плачи, не жали“. :)

Дефинитивно најдобрата песна од "Куку Леле":)

Како помал ги слушав премногу. Ми беа една од омилените македонски групи кои правеа одлична музика. Денес Панки забега по други патеки ама веројатно вака му е подобро од финансиски аспект. Знае дека во секој момент има напалена раја која обожава да слуша "лепша од ноќи" и сл. Како и да е, жално е кога ќе се направи споредба на македонската музика која се правеше пред 10 години и оваа денес. Ама нели сега сите следат светски трендови:icon_lol:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom