Помош - PayPal (ИТНО)

• Креатор на темата Креатор на темата Baster9
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 јуни 2010
Мислења
29
Поени од реакции
0
Здраво,

Ми треба помош за да верификувам PayPal акаунт и да ставам картица на него, регистриран е на мое име, моја адреса само државата е Словенија (слушнав дека вака може да се вадат пари). Имам пари на акаунтот и сакам да ги извадам, коа ке ја внесам картица препознва дека е Македонска и не ми дозволува да ја ставам. Помош ми треба итно како да напраам да ми биде валиден и да можам да вадам пари, да зголемам лимит итн.

Нека ми помогне некој ако може.

Награда: 1 долар на вашиот AlertPay

Пишете ми порака за да ми даете постепено интрукции.

Поздрав

Здраво,

Ми треба помош за да верификувам PayPal акаунт и да ставам картица на него, регистриран е на мое име, моја адреса само државата е Словенија (слушнав дека вака може да се вадат пари). Имам пари на акаунтот и сакам да ги извадам, коа ке ја внесам картица препознва дека е Македонска и не ми дозволува да ја ставам. Помош ми треба итно како да напраам да ми биде валиден и да можам да вадам пари, да зголемам лимит итн.

Нека ми помогне некој ако може.

Награда: 1 долар на вашиот AlertPay

Пишете ми порака за да ми даете постепено интрукции.

Поздрав

Ова може да ти успее само со кредитна/дебитна картица од NLB Тутунска Банка. Со другите наши банки нема шанси, верувај сум пробувал со картици од сите други банки и нема шанси.

Фала, ќе пробам, ако успее имаш алертпеј долар ако сакаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom