Форумџии АЗИСИ (by Samara)!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој/а? :-)

• Петар-МКД

Гласови: 9 8,8%
  • vodkamixx

Гласови: 63 61,8%
  • DimitarC

Гласови: 8 7,8%
  • Louweed

Гласови: 4 3,9%
  • Acid

Гласови: 18 17,6%

• Вкупно гласачи
    102

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.316
Поени од реакции
34.723
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Мене лично, фаворит ми е Петар-МКД (дублеро на Азис), а признавам дека водкамикс е најличен. :wink:

Петар-МКД
pere9ra.jpg

Петар-МКД (Reloaded)
Picture%200022.jpg

vodkamixx
vudka0mt.jpg

DimitarC
dimi0kr.jpg

Louweed
lou9dj.jpg

Аcid (јас)
acid2wj.jpg

Гласајте за најубавиот! :pipi:

Аууу Ацид бравос за фотомонтаживе, ме орасположи утрово. И ме пресмеа. Гласав за Воткамикс, иако изборот беше тежок. Сепак решив мојот глас да го дадам за него. Можда затоа што мразам црвенокоси. Ти си најубав/а али Воткамиск има јебозовна појава.

Пер, воткамикс ме заеба со јазикот! Ептен му е курвинска сликата. :pos:
Али јас имам најдобра шминка. :pos:

леле ацид сум се згазил од смеење :pos:

:pos::pos::smeshko::smeshko:zakon ste site ej:)leejj ke umram :):)glasav za DimitarC, mi lici na kurva koja zaludno bara musterii,takvo natazeno facice:)

Acid, како некое мало невино девојче си!

RealGirL напиша:
:pos::pos::smeshko::smeshko:zakon ste site ej:)leejj ke umram :):)glasav za DimitarC, mi lici kurva koja zaludno bara musterii,takvo natazeno facice:)
Констатацијава ти е закон!
„Курвиче кое натажено бара муштерии - DimitarC“ :pos: :pos: :pos:

Али имап, му нема рамен на Водка! Ја би му го свирнал! :smeshko:

a Louweed:pos:ajde be deca navalete,jas sum iskusna teta :) so namevka gi sarmira:pos:

хехе .. vodkamixx е како курвиче што сака да те шмекне :):):):)

:aplauz: :pos: :hump:

Абе ме скинавте од смеење ...уф како ме расположивте...

Петар ми личи на таа една водителка на МТВ незнам како се вика...
Воткамих ми е ала Сања Николич...абе цел е на неа и гласав за него некако најебазовен ми е....најсехи....ДимитарЦ ми е како црвекнкапче чека на волкот наивно да ја намириса....ЛОу ех...тој е како учитељица...сака непослушни дечиња да ги изнаплеска по гз....Е Ацидчо е џоа лепотица....наивно, невино ама ако загризе некој....јас знам кој ке му се пуши прв...ама не ви кажувам...хихихи...:bip:

:smeshko: :smeshko: :smeshko: :smeshko: :smeshko: :smeshko:
Леле Ејсид не си нормален! Ме пресмеа сабајлечки :icon_lol: Иначе се двоумам меѓу вотка и ејсид .. двајцата се бомбона во женско издање :icon_lol:
Сепак мај воут гоус фор вотка :bip:

:smeshko: :smeshko: :smeshko: :pos: :pos: :pos: леле како се изнасмеав отсабајле. Сите се многу добро наоравени али според мене најдобар е водкамикс , заради јазикот:smeshko:

Хахахахахахахахаха vodkamixx дефинитивно ме изнасмеавте ова утро како никое до сега...:pos:pos:pos:pos:

леле Ацид колку ме изненади со темава :icon_lol:

јас си гласав за Водкамикс, нека не се лутат другите, али најмногу уживав додека го правев.

Петар ми беше еден од првите обиди, и е направен многу одамна. Кај Водкамикс ми е омилено јазичето, а другарка ми вели дека бил како Анџелина Џоли. Димитар не ми е многу успешен, можеби бидејќи брзав... Лу ми е многу смешен, и ми изгледа како некоја ТВ водителка, а за Ацид добив предлог од Димитар. И стварно личи на невинко девојче :)

over and out.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom