Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Sovet mi se svigjaat dvajca od rabota potocno toj edniot poishe ali i drugiot ne e losh. E sega rabotata e so mi se od rabota i mi e glupo. I so sigurno posho se jaki se zafateni ili nezainteresirani. So da praam? Posebno toj so mi se svigja se gubam u blizina koga sum :( a sepak posto od rabota si kjutam iako od drugi sektori se. si bi mi preporacale? Da si kjutam i da batalam ili? :(
А ти невесто, шо ти се имат пола Скопје пуштано во кој сектор си? За другар ми Коле прашувам. Стварно.

А ти невесто, шо ти се имат пола Скопје пуштано во кој сектор си? За другар ми Коле прашувам. Стварно.
me otkaci vishe, i toa na najbedniot nacin ko so kazuva pogovorkata covek nesmee da prdne posho ke go napraat deka se posral. So izvinenje na rec.
inace vo administracija sme i dvajcata.

Ме интересира од машка страна, зошто бившиот со кој раскинавме пред еден месец заследува мои другарки а мене па ни ми лајкува, ни стори не ми отвора, предходно отвораше а сега веќе не, а знам дека во првите му излегувам? Од инает да ме нервира или?
Инаку година и пол бевме во врска. Да не објаснувам сега, само ме интересира ова конкретно?

Истото го имам правено на повеќе наврати чисто поради тоа што и те цитирам односно ако девојчето има low self esteem што и во најчести случаи е така бидејќи бркам исклучиво девојки со low self esteem или daddy issues, како и да е тоа е одлична тактика како да имаш повеќе девојчиња што ќе трчаат по тебе без да се замараш и да се инвестираш многу.

Epa vaka iam eden problem vekje podolgo vreme znaci so godini nemozam da si fatam decko. Neznam koja e pricinata?kade gresham? So e rabotata?

Ако не можеш да си фатиш дечко, тогаш фати си девојка, модерни времиња :cool:

a voedno ni drustvo nemozam da si najdam, isto taka neznam koja e pricinata?
Автоматски споено мислење:

i ke ve zamolam gluposti da ne pishuvate posho ozbilno prasuvam.
Kolku vreme nemas fateno decko?

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk

Ако те тепаат ќе ги пријавиш во полиција.
So ti e be kaj nas ke recat kojzne ti kakva si i so praish i kako se ponasash za da te tepa ili vara nekoj a nikoj ne razmisluva na toa deka ima lugje koj se bolni a vaka izgledaat i gi znaat site ko dobri fini kulturni poshteni. Da ne pocnam da zboram, posho megju nekoj od tie ima i lugje od tuka. Ajde se odjavuvam i samo ke kazam da ne dade gospod na nikoj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom