Вашата омилена музичка група

• Креатор на темата Креатор на темата Roten 96
  • Време на започнување Време на започнување
Green Day i Linkin Park.

Кај Green Day ми се допаѓа музиката и гласот на Били Џо и имаат солидни текстови.

Кај Linkin Park ми се допаѓаат неверојатните текстови и нормално гласот на тој како ли се викаше...

За мене дефинитивно n.1 се Coldplay
Тоа текстовите им се закон а и гласот на Крис Мартин е одличен така да се е како една неверојатно добро склопена целина.
Мојот став е веројатно ваков зашто и од порано ги слушав Radiohead па сеа Coldplay ми се како наследнци:smir:
За Green Day мислам дека имаа добри песни додека не го сменија стилот (можда е до мене ) и малце се искомерцијализираа па ми паднаа на 2ро место

Ги слушав Бон Џови многууу време и уште ги сакам многу..Иначе веќе одамна се одвикнав од таа музика и почнав нирвана да ги слушам....Супер се и двата бенда...

Green Day се добри да и Linkin Park мисе допаѓаат а ови е боне тхугз ... и онаа другата не ги знам ги немам слушано а Bon Jovi нормалоно дека ке се слуша.За колдплеи можам да казам дека се добри да

All time favorite band : Incubus !

Од нив сите правци на музика почнав да ги слушам. Од Funk, Electronic до Soft Rock и слични лигави.
Знаат да кренат расположение, а и да те смират (:
Во ек ми е вториот албуН од нив: S.C.I.E.N.C.E. и песната што ми го одбележа летово: <33333

Muse, Placebo, Linkin Park, The Prodigy, Within Temptation, Nightwish (порано многу повеќе ги слушав со Тарја, сеа ми останаа само на фејворит бенд), System Of A Down, Evanescence, а од балканов на прво место ми се Van Gogh па Aреа.

Аку се придржвиме за насловов од темава,би било престрого да си одбериме само еден бенд.Зато, најубо да напишеше омилени бендови.Доколку би било така, мојот избор е следниов:
Megadeth,Pink Floyd,Pantera,Led Zeppelin,Iron Maiden,SOAD,Anthrax,Rammstein,Slayer,SlipKnot,Black Sabbath,Pearl Jam,Nirvana... :music3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom