Дали е навистина хомосексуалец ако никогаш немал искуство со спротивниот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Не менувај темата,прва поставив прашање,ако сакаш одговори ако не,нема потреба,темата не е за мене.

сакам жени кој сакаат само мажи .
сега ти одговори ми
дали си бисексуалка ?

сакам жени кој сакаат само мажи .
сега ти одговори ми
дали си бисексуалка ?

Не.
Eнд оф дискашн.
И...
Тоа што некои се хомосексуалци или бисексуалци си е нивно право.
Ни ги подржувам,ни сум против.
Фала чао Пријатно.
Best wishes.:back:

Ако само сексуално го палат мажи (а не бил во љубовна врска со таков) тогаш на дечково од првиот пост на темава му треба девојка дефинитивно.

Ако само сексуално го палат мажи (а не бил во љубовна врска со таков) тогаш на дечково од првиот пост на темава му треба девојка дефинитивно.
:pos2: Да сибеш векот, ме изнасмеа до бесвест... Сериозно велиш ова? Ахахаха... Тоа “само“ е проблемот. Знам дека овде на Балканов, има многу луѓе кои живеат во заблуда дека за да бидеш педер треба да бидеш е*ан, а тој што е*е не бил педер туку прав стрејт, ама се надевам не мислиш во таа насока.

Битно е што те пали, а не со кого си во љубовна врска.

Битно е што те пали, а не со кого си во љубовна врска.

Пиииииип, погрешен одговор.
Љубовта е многу повеќе од гол секс. Башка муабет што хомосексуалец не може да почуствува љубов, бидејќи како и што ни кажа, битно е што те пали, а не кого љубиш (нешто со кое морам да потенцирам дека апсолутно не се согласувам).

И не спомнав јас никаде пикање (дали дечково од муабетов пика или сакаат да му го пикаат), тоа твојата валкана фантазија го измисли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom