Дали сте почувствувале гадење?

• Креатор на темата Креатор на темата UniqueGirl
  • Време на започнување Време на започнување
err, dude, wait... Јас како уживател на долги страсни бакнежи, да си прашам... Колку време треба за да дојде до дехидрација?

Па зависи од интензитетот на бакнежот и бакнувачот, и твојата издржливост али за едно пола саат до 40 минути би требало да настапи потребата од вода, а дехидратација може за саат и пол да те носат во болница

Да, но затоа шо типот беше страствен пушач. Го осеќав никотинот у грклан.
Лек? Му реков да намали со цигарите, евентуално да ги остави.
Верувале или не, ги остави.
Јес да после тоа раскинавме..

do sega ne sum osetil
no mene mislam deka me imaat oseteno,i toa vecerta se najadiv 2 cesninja luk :)
pa mozam da zamislam kako i bilo vecerta :)

хммм Да два пати еднаш типката имаше толку долг јазик што ми ги чепкаше крајниците со него :))) ..и Друг пат друга г-гица имаше мешавина од коњак и цигари па ми се згрози и мување и Све!!

Немам осетено гадење, веројатно нема ни да осетам освен ептен ако некој не измил заби од шеес треча или ако фино си се најал лук/кромид и ме залапа.

Немам осетено гадење, веројатно нема ни да осетам освен ептен ако некој не измил заби од шеес треча или ако фино си се најал лук/кромид и ме залапа.

А замисли да се настегал нешто луто ... има да биди ватрен пољубац :icon_lol:

Unique girl, не мора да е асексуален проблем. Нормално е да ти е гадно ако типот ти прежива у уста. Ми се има десено при првото мување во живот(нели прв бакнеж треба да биде нешто романтичен ау, ама мене ми беше тапа, буквално после го раскажував како искуство со крава што лиже), и после еднаш другпат, али ај да не навлегувам во детаљи.

Јас имам две (2) (two) логични објаснувања во врска со темата.
Кога ќе почуствувате гадење (од лапање) значи партнерот/партнерката има јадено (во близок временски интервал) сарма.
Некој ќе рече не си ги измил/а забите.
Не! Сармата е Ха Це, ништо неможе да ја измие.

Второто логично објаснување е тоа дека, како да кажам...
Монотоно е, цело време лапање.
Треба акција.
Од лапање преминете на секс или на покер.
Ебаго.

Темата е едноставна.
Би сакала да знам дали ви се има згадено од лапање, општо односно не можете да внесете страсен бакнеж кој би го поттикнал вашиот партнер за нешто повеќе.
Ако да кој е лекот?
Не ми бришете темата, проблемов е повеќе од асексуален аспект и би сакала да видам повеќе ваши размислувања.
Сеир у чек дис аут тука не ми изигравајте тарзани.
Ајмо.

Ај ако се стаиш пак и ако прочиташ ова,пиши пак приватна,да ми кажеш која си пошо очигледно се знаеме

Единдтвено гадење од лапање е или да е ептен грда БЕЗ или да е симпатична но СО мустајчи...иначе нема гадење, ко шо се вели (како на пример моника белучи и сличните на неа) и лајните да и ги јадиш...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom