Елфсбог-Тетекс 18:30

• Креатор на темата Креатор на темата kapadaster
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Зошто нема тема за овој натпревар?

Во 18:30 Тетекс го игра првиот натпревар од третото коло во квалификациите од Европа Лигата.
Ке се сретне со клубот Елфсборг(Шведска) а реваншот ке биде за 7 дена во Скопје.
И посакувам успех на екипата на Тетекс,да извлечат барем нерешено на гостински терен.

И ако може некој да најде линкови од натпреварот.

btw-Зошто Ивица Глигоровски нема да игра?
Го видов денес на базент во Пробиштип :)

Глигоровски,Захариевски и Ристов не отпатувале за шведска.Стандардни првотимци се на Тетекс,ако не се лажам сите не играат поради жолти картони ( нека ме поправи некој ако грешам ). Убаво што ти текнало да отвориш тема,некако многу во сенка е овој натпревар,али добро им посакувам успех на тетовчани и да се вратат со позитивен резултат од Шведска. :)

Штета што нема да го има на ТВ,башка и лимитов ми е поминат за на интернет.Ќе мора да се прати на телетекст и се надевам ќе извлечат поволен резултат и на реваншот во Скопје заинтересираноста да биде уште поголема.

Се надевам на позитивен резултат,па и пораз од 2:1 не би било лошо.
Инаку пренос ке има на Македонското радио,радио 2

Се надевам на позитивен резултат,па и пораз од 2:1 не би било лошо.
Инаку пренос ке има на Македонското радио,радио 2

ај дај ми линк од радио 2 да слушам онлајн ако сакаш :)
и дај барајте да гледаме на нет :)

dajte link od natprevarot
ili TV ili RADI prenos

dajte link od natprevarot
ili TV ili RADI prenos

Нема стримови, знам дека ја даваат на Македонско радио 2, иначе ја следам на лајфскор само, пошто радиото не ми е во реду. На полувреме 1-0 губи Тетекс.

Добро е да постигнат барем еден гол, но и пораз од 1-0 не е лошо, дома можат да победат Тетекс.:)

50
Svensson (Elfsborg) scores direct from a corner

:toe:

edit. 3-0 tolku beshe

Не е лошо до сега.
4-0.

--- надополнето ---

5-0
на здравје бричење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom